Skip to main content

Dan Negru, supărat pe industrie: „În România, +35 nu există pentru TV, radiouri sau publicitari. Pe ei ii vânează Netflix, Mercedes sau Rolex”

 
Dan Negru, supărat pe industrie: „În România, +35 nu există pentru TV, radiouri sau publicitari. Pe ei ii vânează Netflix, Mercedes sau Rolex”

Dan Negru s-a supărat pe industrie: „În România, +35 nu există pentru TV, radiouri sau publicitari”, spune realizatorul Antenei 1 într-o postare pe Facebook.

Publicitate

Postarea atinge mai multe zone, cu accent pe faptul că, în România, publicul trecut de 35 de ani, cel cu putere de cumpărare, e ignorat de televiziuni, radiouri şi publicitari.

Vine cu exemple „din afară”, dar şi din ţara noastră:

Cele mai mediatizate programe in ultimele zile au fost cele pentru publicul +35 ani: interviul lui Oprah cu Megan şi Harry, cel mai urmărit in America şi SanRemo la italieni, cel mai urmărit in Europa.

Talks e cea mai cool aplicaţie de interviuri susţinută de Rolex. E pentru + 35.

Pe ei ii vânează Netflix, Mercedes sau Rolex”, spune Negru.

Pe de altă parte, menţionează:

„În România, + 35 nu există pentru tv, radiouri sau publicitari. Avem doar comercialul lui Ţancă şi batjocura de tip Vulpiţa”, punctează el.

Nu în ultimul rând, mai spune:

Nu e o rusine sa NU fi trend YouTube. România lui Ţancă şi Vulpiţa e inca prea saracă să-şi permită eleganţa lui Cargo sau Beligan.

Eleganţa nu însemnă sa ieşi in evidenţa, ci să intri in amintire!”, conchide Dan Negru.

Postarea lui Negru

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    De unde până unde această concluzie? Televiziunile vor acel target 18-49 comercial unde intră și 35+. Sau se sare peste vârsta asta? Negrule, când ne arăți emisiuni pentru 35+ atunci să comentezi, deocamdată faci emisiuni pentru pensionari, ăia de la 65+.

    Zici de manele, dar nu ai revelion fără manele și vedete de carton.
  • Ziarescu Ziarescu
    Mile postacule, asculta bine ce iti zice seful tau, Dan Negru.
    - Nu e o rusine sa NU fi trend YouTube.

    Ai inteles postacule ? Deci nu mai lauda tu Umorul Sec ca e in trend la saraci...
  • Ziarescu Ziarescu
    Ce sa ceri *** de fierbinteni

    Gresit. Ce sa ceri ... de Burlaci, de Marinici, de Umor Sec, de Accesati cu Vulpite, de Insula Ispitilor.
  • Gabi Gabi
    Și Negru îmi place ca invitat într-o emisiune, așa cum și pe Andi Moisescu l-aș include pe lista oamenilor de televiziune buni și cu experiență în ceea ce fac, iar lista ar mai cuprinde niște nume. Și podcastul lui Andi cu Dan l-am urmărit cu plăcere.
  • Gabi Gabi
    La modul imperativ se scrie "nu fi". În cazul de față se scrie cu doi "i".
    Pe Negru îl apreciez pentru că își asumă ceea ce declară, nu o face pe purul, plus faptul că face parte din garda veche a oamenilor de televiziune, care știu cu ce se mănâncă meseria asta, la fel ca Andreea Marin, Mihaela Rădulescu sau Teo. Și Teo își asumă partea mai puțin calitativă a emisiunilor pe care le face, e super smart și funny, iar pentru mine e o plăcere s-o urmăresc în calitate de invitată într-o emisiune, cel mai recent în podcastul lui Măruță.
  • Vica Vica
    Dragos, așa știam și eu, dar ce contează? Lumea scrie cum știe și cu asta basta. E o regulă nescrisă a internetului că nu te legi de gramatica omului, decât dacă este arogant.
  • Mile Mile
    Ce sa ceri *** de fierbinteni
  • Catalin Catalin
    Se foloseste "nu fi", dar sa nu fii se scrie mereu cu doi de i, nu influenteaza negatia cu nimic, intrucat este vorba de modul si timpul la care se afla verbul, anume conjunctiv prezent.
  • Dragos Dragos
    Ioane, mai mergi putin pe la scoala si vezi cum se scrie corect. Cand e vorba de negatie, exact asa se scrie. Asadar, nu fi incult si informeaza-te, inainte sa scrii. In ceea ce-l priveste pe Negru, mai bine s-ar uita in ograda proprie, ca doar nu noi i-am adus pe manelisti la revelioane si nici telespectatorii si ca li se dau vulpite la tv.
  • Ion Ion
    @Vica: nu e o rusine sa *** la nicio varsta
  • Vica Vica
    Din câte stiu eu e corect "să nu fi". Așa știam eu, că dacă apare NU poți să pui FI, dacă au mintit profesorii mei, mint și eu. Pe mine m-a deranjat +35. La ce adaugi 35? Nu se zice 35+?
    Oricât de antipatic ar fi Negru, are dreptate, publicitarii nu se gândesc la dinamica dintr-o familie. Ei cred că dacă ești tânăr înseamnă că ai bani și că vrei televizoare. Gândire simplistă..
  • Ion Ion
    Cineva care scrie " sa NU fi " oare ce emisiune urmareste?
  • geo geo
    Te pomenești ca tu faci emisiuni adresate publicului +35 ani...ăla pe care îl vânează Netflix, Mercedes sau Rolex...ca să te citez !
  • mihai mihai
    Cand dan negru era mai tanar si in centrul atentiei, nici el nu facea emisiuni pentru cei peste o anumita vârsta. ciao darwin era tot o productie de prost gust ca majoritatea de la antene cu manele analfabete si vulpite dotate care dadeau bine pe sticla.

Trimite un comentariu

sus