Skip to main content

COMUNICAT. De ce sa incluzi multivitamine in alimentatia ta zilnica?

 
COMUNICAT. De ce sa incluzi multivitamine in alimentatia ta zilnica?

COMUNICAT. Multi dintre noi se straduiesc sa aiba un stil de viata echilibrat si sa beneficieze zilnic de hrana sanatoasa, exercitii fizice si odihna. Cu toate acestea, din cauza stresului, a deficientelor nutritive din alimente si a agitatiei cotidiene, uneori se simte nevoia unui adjuvant pentru a creste nivelul de energie si a ne simti mai bine.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Mai bine de jumatate dintre oameni nu consuma aportul recomandat de fructe si legume si nu beneficiaza de doza zilnica recomandata de vitamina D, calciu, potasiu, fibre si fier. In plus, adultii apeleaza deseori la gustari cu un aport crescut de zahar adaugat si scazut de micronutrienti precum vitaminele A, C, E si magneziu.

Pentru a completa lipsa nutrientilor din alimentatia zilnica, suplimentele cu multivitamine pot fi o solutie.

Care sunt beneficiile multivitaminelor?

Suplimentele cu multivitamine cresc starea de bine si ajuta la mentinerea sanatatii. Iata cateva dintre beneficiile acestora:

  • Vitamina C si zincul - imbunatatesc imunitatea;
  • Calciu si vitamina D - sunt recomandate pentru sanatatea oaselor;
  • Vitamina D - sustine sanatatea colonului si poate preveni multe afectiuni cronice;
  • Acidul folic - este recomandat femeilor insarcinate pentru ca reduce riscurile defectelor congenitale ale fatului. Totodata, diminueaza factorii de risc asociati cu bolile de inima.
  • Vitaminele B - cresc nivelul energetic si imbunatatesc activitatea neurologica;
  • Antioxidantii - elimina efectul oxidativ al radicalilor liberi si previn anumite afectiuni grave;
  • Vitaminele imbunatatesc memoria la adultii varstinici, starea de spirit, amelioreaza simptomele anxietatii si ale depresiei, previn degenerescenta maculara legata de varsta si reduc riscurile de cataracta.

Este suficient sa apelezi la suplimente alimentare?

Cu toate ca obiceiul de a lua multivitamine este esential pentru a echilibra dieta, fiecare persoana are nevoi personalizate. De aceea, este posibil ca suplimentele alimentare sa nu rezolve pe deplin problemele de sanatate, digestia slaba, insomniile sau lipsa exercitiilor fizice.

Chiar daca gasirea suplimentului de care ai nevoie poate fi mai dificila, este bine sa apelezi la vitamine personalizate dupa necesitatile tale.

De asemenea, daca esti sub tratament, inainte de a-ti administra suplimente alimentare trebuie sa te consulti cu medicul curant pentru a te asigura ca acestea nu interactioneaza negativ cu medicamentele.

Nu trebuie sa faci exces de multivitamine si este nevoie de un program de suplimente personalizat pentru necesitatile tale si in functie de rutina si stilul tau de viata.

Cum ar trebui sa alegi suplimentele alimentare?

Daca te confrunti cu stres, insomnii sau nivel scazut de energie poti incepe drumul catre o sanatate mai buna cu ajutorul unor multivitamine de calitate. Cauta produse naturale, fara alergeni, usor de absorbit de organism, testate si fara coloranti sau aditivi.

O dieta care include multivitamine este benefica atunci cand cerintele nutritionale nu sunt satisfacute prin alimentatie. Totusi, este important sa retii ca nu pot inlocui in niciun fel dieta echilibrata si sunt doar un ajutor pentru a face tranzitia catre un stil de viata sanatos.

Scopul principal al suplimentelor este de a acoperi golurile nutritionale si, totodata, ofera un indiciu despre valoarea hranei sanatoase, bogata in substante nutritive de care organismul are nevoie zilnic. Fa si tu primul pas catre un stil de viata sanatos si adu in rutina zilnica vitaminele si mineralele care iti lipsesc!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vica Vica
    Mă lupt cu o anemie severă. Nimeni nu are analizele perfecte, nu poți zilnic sa-i dai corpului ce-i trebuie doar din măncare. Luați multivitamine și MIERE, spun din nou, alimentul complet : MIEREA. O lingură de miere pe zi.

Trimite un comentariu

sus