Skip to main content

Donald Trump vrea să-şi facă propria reţea socială

 
Donald Trump vrea să-şi facă propria reţea socială

Donald Trump, fostul preşedinte al Americii, vrea să îşi facă propria reţea socială, anunţă Jason Miller, purtător de cuvânt al lui Trump, potrivit Reuters.

Publicitate

Miller a făcut parte din echipa de campania a lui Trump la alegerile din noiembrie 2020. El a spus la Fox News că fostul preşedinte american vrea să aibă propria reţea socială. O va lansa, cel mai probabil, în următoarele două sau trei luni.

Miller nu a oferit şi alte detalii, iar oficialii din echipa lui Trump nu au putut fi contactaţi de presa din America pentru alte comentarii.

Conturile lui Donald Trump de pe Facebook, Instagram, Youtube şi Twitter au rămas suspendate din 6 ianuarie 2021, după violenţele de la Capitoliu de la începutul anului.

CITEŞTE ŞI: Donald Trump a fost blocat permanent pe Twitter

CITEŞTE ŞI: Donald Trump, interzis pe Facebook şi Instagram

CITEŞTE ŞI: Donald Trump, interzis şi pe Youtube. I-a fost suspendat pe termen nelimitat contul

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Varanescu Varanescu
    Macar se strang toti ... in acelasi loc.

    Postacule cap sec mile, pe stirile cu audiente nu mai zici nimic ? Esti bagat in barlog de rusine si de oftica ?
    Antenuta cu marii Bucatari iar locul 3 pe comercial. Plangi !
  • ONe ONe
    Mihai,te contrazic.Unii ar da bani numa' sa stie adevarul despre ce se intâmplă în lume,cum se lupta impotriva ocultei etc ;)
  • Gabriel Gabriel
    Îi ținem pumnii !
  • mihai mihai
    Domnul vică - postac pesedez-antenist - va fi printre primii utilizatori ai lui donald duck pe noul lui facebook si ne va tine permanent la curent cu ce mai debitează nenea ala portocaliu pe blogul lui personal. Numai sa fie gratis sa te inscrii pe acolo, ca daca e contra cost încep imediat sa tipe de foame postacii pesedezi
  • Vica Vica
    Ce comentarii răutăcioase! Lasati-mă să ghicesc : v-ați născut după 1990 sau erati foarte mici atunci. Trăiască cenzura progresistă!
  • mile mile
    Macar se strang toti *** in acelasi loc.
  • Afi Afi
    Doresc o moarte cruntă și rapidă acestui proiect.
  • Vica Vica
    Bravo lui! Nu susțin răutatea, pe net există lucruri îngrozitoare, dar s-a ajuns prea departe cu cenzura unor mesaje decente, a caror singură vină este că nu respectă agenda "corecta".

Trimite un comentariu

sus