Skip to main content

Emisiune pe teme economice, la TVR. Cine prezintă

 
Foto: TVR
Foto: TVR

Daniel Coman, cel care prezenta jurnalul matinal de la TVR, va avea o nouă emisiune pe post. Se numeşte „Pe datorie” şi va începe din 1 martie. Producţia se va difuza de luni până vineri, de la ora 19.30, la TVR 1.

Publicitate

Reprezentanţii TVR spun că producţia este, de fapt, o „pastilă” zilnică care va aborda teme economice.

În cadrul emisiunii se vor prezenta „evenimentele săptămânii” pe zona de economie sau declaraţiile unui „personaj” politic. De asemenea, se vor aborda subiecte precum „construirea bugetului de stat” sau modul „în care putem obţine un credit mai avantajos”.

Daniel Coman, despre noua emisiune:

„Un demers jurnalistic al Televiziunii Române prin care încercăm să democratizăm economia. Să o aducem din straturile înalte ale celor care vorbesc în termeni alambicaţi şi să o descoperim pas cu pas”, explică jurnalistul.

Şi tot el ne oferă argumentul privind necesitatea unei astfel de emisiuni: „Trăim pe datorie. De când ne naştem şi până la sfârşit. Fie că sunt datorii făcute de noi sau datorii pe care alţii le fac în numele nostru. De la împământenitul „caiet” de la magazinul de cartier, până la credite la bănci ori împrumuturi de milioane de euro pe care statele le fac în numele nostru.

Punem totul în context şi explicăm de ce un eveniment, o informaţie, o declaraţie, o tranzacţie sau orice mişcare din lume ne poate schimba viaţa. Fără să folosim limbaj prea tehnic sau de lemn, fără să ne încâlcim în explicaţii complicate. Simplu, concis, dar smart”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Livia Pila Livia Pila
    Tare. Original. Și în același timp cu emisiunea lui Stelian Muscalu de la Digi. Sunteți darimatori, Gradea, Tompea, Dirvariu, Amza, Liță! Sărmanul. COMAN! DUPĂ CE A DANSAT CA ASA A VRUT AUGUSTA SA PREZINTE STIRILE, ACUM STA CU MINA ÎNTINSĂ. CA OSPATARII.
  • An An
    Eu am prins pastila si in Telejurnalul din duminica... Azi s-a dat la matinal aceeasi editie ca cea de la jurnal...
  • Publicitarul Publicitarul
    L-am prins pe tanarul Coman azi dimineata la emisiunea lui Chiotea, cu ceva despre faptul ca tot romanul e proprietar de apartamente sau de case. Foarte ok, cu buna dispozitie, a completat excelent peisajul.
  • Mile Mile
    Cum se uita Coman in poza asta. Parca cere vani: "s'il vous plait, monsieur!"
  • Livia Pila Livia Pila
    Deci un alt bla-bla prin care unu smecher din tvr isi trage bani din reclama.

Trimite un comentariu

sus