Skip to main content

Emisiunea „Preţul corect” revine în România. Antena 1 anunţă castingul

 
Foto: antena1
Foto: antena1

Antena 1 pregăteşte o nouă emisiune după un format internaţional cunoscut publicului de la noi. Este vorba de „The price is right”, show care s-a mai difuzat în trecut în România la două posturi de televiziune: Pro TV şi Kanal D.

Publicitate

Televiziunea din grupul Intact a pornit deja selecţiile pentru participanţii la viitoarea emisiune "Preţul corect".

Preţul corect, prima dată în România acum peste 20 de ani

Licenţa formatului a fost cumpărată pentru prima dată la noi în ţară de Pro TV. Emisiunea s-a numit „Preţul corect” şi s-a difuzat între decembrie 1997 şi martie 2000. Prezentatorii erau Stelian Nistor şi Constantin Cotimanis.

Kanal D a preluat show-ul pe care l-a difuzat doar într-un an - 2009. Cosmin Cernat prezenta „Spune-mi preţul”. Detalii, AICI.

În 2021, Antena 1 readuce formatul în România şi anunţă castingul: casting.a1.ro/the-price-is-right/

Emisiune cu 65 de ani în spate

La nivel mondial, emisiunea este cunoscută sub numele de „Price is right”, formatul internaţional fiind deţinut de casa de producţie Freemantle Media (sau Fremantle cum se numeşte în prezent).

Formatul „The price is right” a fost creat de Bob Stewart şi produs la început de Mark Goodson şi Bill Todman. Show-ul a debutat în 1956, în America.

Emisiunea este, de fapt, un concurs interactiv în care oamenii trebuie să ghicească preţul unor produse în cadrul unor probe.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marius Marius
    Nu era denumita "Riști și câștigi"?
  • Marian Marian
    Mile zis si Martinovici cand era la pro sau canalul nu era buna acum este buna la antenuta aceasta emisiune nu este o copie cum spui tu?
  • mile mile
    65 de ani iar aci in romanica ceva expira dupa doua sezoane super emisiune

Trimite un comentariu

sus