Skip to main content

Handbal pe TVR. Meciurile României din preliminariile Euro 2022 şi Liga Florilor

 
Foto: TVR
Foto: TVR

Naţionala de handbal masculin a României continuă meciurile din preliminariile Campionatul European din 2022. Următoarele două meciuri cu Kosovo se văd la Televiziunea Publică.

Publicitate

Primul duel Kosov-România se transmite pe TVR 1 miercuri, 10 martie, de la 20:30, iar returul România-Kosovo duminică, 14 martie, ora 18:00, tot pe TVR 1.

România se află pe locul 2 în grupa de calificare, după o victorie acasă, la 9 goluri, cu Muntenegru şi o înfrângere, la 3 goluri, cu Suedia. Ambele partide au avut loc în toamna anului trecut.

De altfel, dubla cu Kosovo va fi decisă pentru calificarea la Euro 2020, turneu găzduit de Ungaria şi Slovacia. Naţionala de handbal masculin n-a mai fost la Campionatul European de 26 de ani.

Dragoş Cojocaru, jurnalist TVR, spune:

„Într-o grupă dificilă, cu vicecampioana mondială Suedia, Muntenegru (locul 18, la ultimul CE) şi Kosovo, tricolorii trebuie să se claseze pe unul dintre primele două locuri în grupă, pentru a obţine biletul pentru turneul final continental.

Nu lipsit de importanţă este însă şi faptul că şi cele mai bine clasate 4 echipe de pe locul 3, din cele 8 grupe preliminare, se califică la EURO 2022”

Pe lângă partidele României, TVR-ul va mai difuza şi două partide din Liga Florilor (Liga Naţională de handbal feminin).

Programul transmisiunilor este următorul:

Miercuri, 10 martie:

  • SCM Craiova – Dunărea Brăila, în direct la TVR 2, de la ora 16.00
  • SCM Râmnicu Vâlcea – Măgura Cisnădie, în direct la TVR 1, de la 18.30.
Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus