Skip to main content

LIVE. Ce ne facem, dom'le, cu influencerii ăştia? Despre cartea lui Cristian China-Birta alias „Chinezu"

 
LIVE. Ce ne facem, dom'le, cu influencerii ăştia? Despre cartea lui Cristian China-Birta alias „Chinezu"

LIVE. Astăzi, despre influenceri. Cristian China-Birta, alias „Chinezu", este invitatul zilei, la Interviurile Paginademedia.ro.

Publicitate

Într-un dialog cu Petrişor Obae (editorul Paginademedia.ro), Chinezu vorbeşte despre influenceri, subiectul principal al cărţii sale recent lansată.

Cartea se intitulează sugestiv: Ce ne facem, dom'le, cu influencerii ăştia?

Cristian China-Birta vorbeşte, pe larg, în interviu despre carte şi despre influenceri. Discuţia, în continuare:

VIDEO. Ce ne facem, dom'le, cu influencerii ăştia? Cu Cristian China-Birta

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Didi Didi
    Nu ne uitam la nici unul, simplu. Move on.
  • Gibson Gibson
    @Alex grebenisancarmen, angelavaleriacarp, loreleibratu. Pe restul ti le poți căuta singur, nu facem educație pe net aici ;)
  • Șerban Șerban
    Haha! De obicei live-urile astea stăteau cu zilele în capul paginii. Cum s-a zis ceva de rău despre *** cum a căzut în obscuritate articolul. V-a amenințat sau ce?
  • Alex Alex
    @Gibson, pai da-ne exemple de influenceri din Romania care sunt demni de urmarit, ca eu nu identific niciunul. Daca tot sustii ca avem asa ceva, ma gandesc ca ai si 5-6 exemple, nu? :) Sau ziceai doar ca sa te afli in treaba?
  • Șerban Șerban
    Cu ingratul ăsta v-ați găsit să faceți live?! Cine naiba îi citește cartea aia de doi lei, sau blogul care pare exclusiv dedicat webinar-ului amazon? Voi nu vă documentați puțin înainte de a vă asocia cu cineva? Cred că până și cărțile lui Adrian Năstase făcute în zdub sunt mai interesante decât gândirile unui astfel de om.
  • Gibson Gibson
    Cred ca e timpul sa ne mai potolim cu hate-ul asta constant și inutil la adresa TUTUROR influencerilor. Da, exista mulți influenceri in România care au conținut de slaba calitate, dar cu toate astea sunt destui care promovează lucruri extrem de utile pentru tânăra generație. Trendul influencerilor vine din afara, problema este ca la noi sunt anumite “vedete” din showbiz, de nivel inferior, care își etalează pareri pe net și cred ca sunt influenceri.

Trimite un comentariu

sus