Skip to main content

G4Media: Liviu Popescu, propunerea USR pentru şefia Radioului Public

 
Liviu Popescu. Foto: G4 Media
Liviu Popescu. Foto: G4 Media

Liviu Popescu, fost producător BBC România şi TVR, este propunerea partidului USR pentru şefia Societăţii Române de Radiodifuziune, au declarat surse politice pentru G4Media.

Publicitate

Popescu are o experienţă de 17 ani în media, fiind producător BBC România la Londra, în perioada 1999-2002. De asemenea, el a mai lucrat ca editor de ştiri la Prima TV, Realitatea şi TVR. La Televiziunea Publică chiar a fost şi redactor-şef timp de un an de zile.

În prezent, Popescu are o firmă de consultanţă în comunicare strategică - „Dialectiq”.

Liviu Popescu este propus de USR, dar partidul Plus condus de Dacian Cioloş l-ar vrea în fruntea Radioului pe Gabriel Basarabescu, în prezent membru al Consiliului de Administraţie.

În zilele următoare vor urma alte negocieri între USR, Plus şi UDMR în ceea ce priveşte propunerea şefilor TVR şi SSR, după ce şedinţa de luni a fost amânată, potrivit G4Media. Actualul şef al SSR este Georgică Severin, la propunerea PSD-ului.

Mircea Toma, propunerea USR Plus în CNA

Mircea Toma, preşedintele ActiveWatch, este propunerea USR Plus pentru a fi membru în Consiliul Naţional al Audiovizualului. Tototadă, Dan Radu, vicepreşedintele Asociaţiei "Mişcarea pentru Dezvoltarea Moldovei", este propus ca membru supleant, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Mircea Toma este unul dintre fondatorii fostei reviste Academia Caţavencu şi un nume cunoscut în zona de analiză media şi a presei.

Încă de la începutul anilor '90, a pornit Agenţia de Monitorizare a Presei - Academia Caţavencu, ce avea să evolueze, ulterior, în ActiveWatch. A fost fondator al Premiilor pentru Libertatea de Exprimare, decernate anual, de Ziua Presei - 3 Mai.

CITEŞTE ŞI: ULTIMA ORĂ. Mircea Toma, propunerea USR Plus pentru Consiliul Naţional al Audiovizualului

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Livia Pila Livia Pila
    Liviu Popescu seamana leit cu Bob Gunton cand juca rolul directorului inchisorii din filmul Inchisoarea ingerilor. Excelenta alegere, politizare clara!
  • teodor teodor
    Aoleu! basarabescu? Mulțumesc nu.
  • mile mile
    pai cum tot o numire politica nu vreti independenta
  • Livia Pila Livia Pila
    Excelentă propunere. Liviu Popescu a lucrat la Tvr la Știri. E om serios, știe meserie. Ii invidiez pe colegii de la Radio. Mai ales ca la noi se aude tot mai apăsat ca vine Dobrovolschi. Un fel de Ionuț Cristache de genul feminin.

Trimite un comentariu

sus