Skip to main content

Netflix testează o măsură nouă. Ar putea limita împărţirea parolei unui cont între mai multe persoane

 
Netflix testează o măsură nouă. Ar putea limita împărţirea parolei unui cont între mai multe persoane

Netflix testează o măsură nouă. Platforma de streaming ar intenţiona să restricţioneze folosirea unui cont de către mai multe persoane, relatează BBC. Mai exact ar fi vorba despre limitarea împărţirii parolei unui cont între utilizatorii care-l folosesc.

Publicitate

Conform BBC, unii utilizatori ar fi primit următorul mesaj: „Dacă nu locuiţi cu proprietarul acestui cont, aveţi nevoie de propriul cont pentru a continua vizionarea”

Ulterior, un purtător de cuvânt a declarat:

„Derulăm acest test pentru a ne asigura că persoanele care utilizează conturi Netflix sunt autorizate să facă acest lucru”, a spus aceasta, citat de BBC.

Compania încă nu a decis dacă va implementa măsura la nivelul intregii reţele.

În perioada de test, utilizatorii pot primi un cod pe telefon sau e-mail pentru logare.

Platformele de streaming, inclusiv Netflix, HBO GO, Amazon Prime şi Disney +, permit utilizatorilor să creeze mai multe profiluri în cadrul contului. În anumite situaţii este limitat numărul de dispozitive care pot rula aplicaţia simultan. Ar putea limita împărţirea parolei unui cont între utilizatori

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marian Marian
    Serban multumesc frumos , toti manelisti vor veni in frunte cu Jador Culita si Salam , pacat e o pierdere pentru pro ,
  • Șerban Șerban
    @Marian Pe Wikipedia scrie că acum este deținut de Kanal D. Dacă e pe bune, să vezi în ce hal degradează cocalarii formatul ăsta.
  • Marmara Marmara
    si ce esti disperat postac

    Tu esti disperat postacule. Zi ce a facut Antenuta ta cu Bucatarii duminica si marti. Hai postacule, curaj !
  • Bogdan Chirea Bogdan Chirea
    HBO Go nu permite crearea de profiluri multiple ci folosirea pe maxim 5 dispozitive . Exista doar un profil distinct numit Kids. Puteați obține informația asta inclusiv dacă vizitați secțiunea FAQ a serviciului. Pe de alta parte Netflix testează tot felul de chestii care nu ajung sa se materializeze oficial la nivel global...
  • mile mile
    si ce esti disperat postac
  • Marian Marian
    Allex , te rog frumos stiu ca nu are treaba cu subiectul acesta , sa-mi spui daca e adevarat ce spune Andreas ca postul kanal d a cumparat licenta la THE VOICE , multumesc anticipat ,
  • Neteflețu Neteflețu
    Daca ai abonamentul cu 4 dispozitive, ce conteaza unde sunt dispozitivele? Nu scrie ca trebuie sa le folosesti doar la domiciliu, ca de asta am abonamentul cel mai scump, ca sa nu depind de o locatie/ dispozitiv. Cand sunt prin tara ma uit acolo unde ma aflu, copilul se uita pe mobil, nevasta de acasa, unii se uita de la servici sau cand asteapta copilul la un curs samd.
    Daca nu vor user multiplu, sa faca abonament cu 1 user si parola, dar nu stiu ce succes vor aveA la 10€/bucata pentru ca, eu cel putin, nu am sa le dau 40€/luna (8€iese din discutie, ca-i SD) pentru o familie. Iar daca targetul sunt tinerii care shareuiesc un cont premium, nici acestia nu se vor inghesui ca in loc de 1 sa cumpere 4 abonamente. Posibil sa migreze iar spre siteurile ilegale.
    Cel mai simplu ar fi, daca tot au foame de bani, sa faca 20€ abonamentul cu 4 device'uri si 12 ala cu 2.
  • Șerban Șerban
    Foame de bani!
  • Allex Allex
    În ca în cazul în care vor implementa această limitare, ar trebui să coboare ușor și prețul abonamentului, pentru a atrage clienții “pierduți”.
  • NetFlex NetFlex
    Foarte bine. Prea s-au invatat oamenii sa imparta Netflix-ul.
    Vrei Netflix, plateste !

Trimite un comentariu

sus