Skip to main content

Politician vs presă. Florentin Pandele a pierdut definitiv procesul cu publicaţia PressOne, care dezvăluise plagiatul primarului din Voluntari

 
Politician vs presă. Florentin Pandele a pierdut definitiv procesul cu publicaţia PressOne, care dezvăluise plagiatul primarului din Voluntari

Politician vs presă. Florentin Pandele, primarul din Voluntari, a pierdut definitiv procesul cu publicaţia PressOne, care a dezvăluit că politicianul şi-a plagiat lucrarea de doctorat.

Publicitate

Procesul care s-a întins pe patru ani s-a terminat oficial, cu o sentinţă definitivă în favoarea PressOne.

În acest timp, deşi a pierdut în toate instanţele, iar titlul de doctor i-a fost retras, Pandele a insistat până a epuizat toate căile de atac împotriva publicaţiei online. Pandele cerea despăgubiri morale în valoare de 350.000 de euro.

În anul 2016, PressOne a publicat investigaţia DOCTOR PANDELE. Primarul din Voluntari a copiat cel puţin o treime din teza de doctorat, semnat de jurnalista Iulia Marin (acum la Libertatea).

Materialul expunea fragmentele pe care Florentin Pandele le copiase în teza lui de doctorat din alte lucrări, fără a folosi vreodată ghilimele.

În urma investigaţiei, Florentin Pandele a dat în judecată atât redacţia PressOne, cât şi autoarea materialului.

În cererea de chemare în judecată, el susţinea că articolul ar fi fost publicat intenţionat în timpul campaniei electorale, pentru a-i prejudicia şansele de a obţine un nou mandat de primar.


Citeşte mai multe, pe PressOne


Primăria din Voluntari are televiziune şi post de radio

Primăria Voluntari, unde primar este Florentin Pandele, deţine o televiziune cu acoperire naţională - Metropola TV, dar şi un post de radio - SportTotal FM.


Citeşte şi: CNA a votat: Primăria lui Pandele preia postul de radio Sport Total FM!


Citeşte şi: EXCLUSIV. După Metropola TV, primăria lui Pandele îşi face şi un radio. Cumpără un post de pe piaţă


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    cei din psd care au studii adevarate si nu au plagiat ii numeri pe degete -restul sint absolventi de facultati gen ,, stefan gheorghiu ,,special amenajate pentru ei unde le-au frecventat doar pe hirtie si intr-o majoritate covirsitoare sint plagiatori De ce predomina asta in psd ? pentru ca fiind urmasul pcr are naravul de a promova cadre proletare pe care le scolesc la urgenta Asta se vede cind deschid gurile Vai de mama lor ! in afara de papagal si tupeu nu debiteaza nimic

Trimite un comentariu

sus