Skip to main content

Jurnalistul Piers Morgan renunţă la emisiunea Good Morning Britain, după ce a criticat-o pe Meghan Markle. Opiniile realizatorului, reclamate la CNA-ul din UK

 
Foto | Hepta
Foto | Hepta

Jurnalistul britanic Piers Morgan a renunţat şi la emisiunea Good Morning Britain de la postul ITV, după ce a criticat-o pe Meghan Markle, scrie Hollywood Reporter.

Publicitate

Decizia vine în contextul în care emisiunea în care Morgan a criticat-o pe Ducesa de Sussex a primit un val de plângeri la Ofcom (un fel de CNA din UK). Peste 41.000 de oameni au trimis petiţii în care se plângeau de atitudinea lui Piers Morgan.

El ar fi sugerat că nu crede spusele lui Markle legate de suicid, din interviul acordat alături de Prinţul Harry realizatoarei Oprah Winfrey.

„Îmi pare rău, nu cred nici o vorbă pe care a spus-o Meghan Markle", a spus jurnalistul citat de Hollywood Reporter.

Reamintim că prinţul Harry şi Meghan Markle au acordat un interviu jurnalistei Oprah Winfrey. Discuţia, în care printre altele Meghan spunea că avut gânduri suicidare, iar familia regală nu a ajutat-o, a făcut înconjurul planetei.

Doar în Statele Unite, interviul a fost urmărit de peste 17 milioane de oameni, în medie, conform latimes.com.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • JFK JFK
    @Vica bai Vica afirmatia ta ca Norvegia a dus-o mereu bine e complet falsa!!!
    Pana la inceputul anilor 60,cand s-a descoperit petrol in Marea Nordului,Norvegia era o tara de pescari,asa ca inainte de a comenta un subiect,informeaza-te si nu mai fa afirmatii gratuite!!!
  • didi didi
    harry e un tembel, megan e o profitoare careia i s-a inchis usa in nas. am ascultat parti mari din interviu si am ramas siderat... proasta se plangea ca nu i-a spus nimeni despre imnul marii britanii si ca a trebuit sa caute pe google... intreb si eu, tembela se astepta ca marea britanie sa nu aiba imn? sau sa aiba acelasi imn ca si sua?
    nici eu nu cred ca a vrut sa se sinucida, nu e genul sinucigas, e genul de negresa proasta si aroganta blm care crede ca toata lumea se invarte in jurul ei.
  • Caietescu Caietescu
    Postacilor Mile mile, lasati voi UK. Spuneti ce face marea voastra emisiune cu Bucatareala. Zero Barat !
    Nu ne ziceti ca a scazut mult in audiente ? Hai, curaj !
  • Vica Vica
    E bine, bine, e foarte bine/Iată raspunsul când dai de greu......Mile ești troll
  • Mile Mile
    Păi exact monarhia inseamna bine
  • Vica Vica
    @Mile, nu exagera. Țările moderne nu mai au monarhie deloc. Doar microstatele sau țările carora nu le pasă, că au trăit bine mereu (Norvegia,Suedia)
  • mile mile
    dar nici asa unde se ajunge atunci europa nu isi are rostul in lume
  • Vica Vica
    @Mile, au nevoie să primească pe oricine in familie, pentru că li s-a subțiat sângele și au nevoie de sânge proaspăt. Diversitatea genetică este esențială pentru supraviețuire, altfel e incest. Dacă te interesează subiectul, poți găsi pe youtube documentare despre cum a dispărut dinastia Hapsburgilor. Se imperecheau intre ei crezând că păstrează "puritatea" sângelui, dar si-au distrus familia, s-au născut cu malformatii și concluzia lor a fost că e vrajitorie. Lol.
  • mile mile
    asa e daca primesti pe oricine in familie a gresit regina nu are ce sa caute asta
  • Vica Vica
    Meghan îmi era indiferenta, dar dupa acest interviu îmi place de ea. Lumea vrea iluzia familiei regale perfecte, credeți că Harry ar fi plecat dacă era raiul pe pământ?

Trimite un comentariu

sus