Skip to main content

VIDEO. Răzvan Exarhu, podcast susţinut de o firmă de imobiliare. Despre birouri în perioada post-Covid

 
VIDEO. Răzvan Exarhu, podcast susţinut de o firmă de imobiliare. Despre birouri în perioada post-Covid

Răzvan Exarhu, jurnalistul de la Rock FM, a lansat un podcast pe Youtube. Proiectul este sponsorizat de firma de imobiliare Colliers.

Publicitate

Noul podcast se numeşte „Biroul de mâine” şi s-a lansat luna aceasta. Discuţiile se axează pe munca la birou post-Covid.

Proiectul cu Exarhu face parte din lansarea serviciului Office360°, care oferă un plan de strategie pentru companii.

În fiecare episod Exarhu va vorbi cu un expert Colliers. Primul episod l-a avut ca invitat pe Laurenţiu Lazăr, partener şi director al diviziei de investiţii Colliers. Temele de discuţii: scenariile revenirii la birou pentru a munci, dar şi schimbările structurale ale spaţiului de lucru.

Al doilea episod, lansat pe 15 martie, l-a avut invitat pe George Didoiu, Director Tenant Services în cadrul companiei Colliers. Discuţiile au fost despre un program de muncă mai flexibil care permite munca de acasă una sau două zile pe săptămână, dar şi despre spaţiul de lucru oferit de companii.

Episoadele vor fi lansate bilunar pe Youtube şi pe site-ul Office360°.

Răzvan Exarhu, despre noul podcast:

“Mi-a plăcut premisa acestui podcast, care are ca screensaver peisaje superbe cu clădiri de business goale. Şi cum este greu de crezut că se vor umple la loc exact cum s-au golit, este foarte important să vezi care este întrebarea corectă în acest moment.

Cum vom trăi la lucru de acum încolo? Poate fi această pandemie o opor-tunitate de contact cu viitorul? Se poate regândi programul general de lucru? Spaţiul în care muncim ar putea fi organizat şi în jurul omului, nu numai în jurul şefului?

Cred că am reuşit să vorbim despre câteva subiecte care ne pot arăta că specia umană nu îşi pierde capul şi foloseşte pandemia ca pe un nou punct de plecare în evoluţie. Dar pentru asta, este nevoie şi să daţi play acestui podcast.”

VIDEO. Primul episod al podcastului „Biroul de mâine”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DF DF
    Răzvan e un tip deștept, pasionat și perfecționist. Merită apreciat.
  • jk jk
    OFFTOPIC|Metropola TV a intrat de azi la Digi
  • Alex Alex
    Exharhu macar e destept, il duce capul, minte brici, are lucruri de zis. Nu acelasi lucru se poate spune despre ghiolbanii inculti de Marutza sau Morar. Trist ca lumea chiar isi pierde timpul cu mizeriile alea. In rest... Exharhu da, daca te duce capul si ai lucruri interesante de spus ar fi si pacat sa nu faci.

Trimite un comentariu

sus