Skip to main content

VIDEO. Reclame noi: un altfel de Dorel! Cu Pavlu şi Vasluianu. Alte spoturi cu Munteniţă şi Alex Bogdan

 
Captură Youtube / MatHaus
Captură Youtube / MatHaus

VIDEO. Începutul primăverii aduce şi reclame proaspăt lansate. De la MatHaus şi McDonald's cu actori cunoscuţi precum Şerban Pavlu, Andi Vasluianu, Mihai Munteniţă şi Alex Bogdan.

Publicitate

Să le luăm pe rând:

1. Pavlu şi Vasluianu în acelaşi spot - „MatHaus prezintă adevărul despre Dorel. Cu respect începe totul”

Şerban Pavlu şi Andi Vasluianu apar în acelaşi spot. Mesajul principal? Schimbarea imaginii celor care lucrează pe şantiere.

Vasluianu joacă rolul lui „Dorel”, cel care nu este la fel de priceput în viaţa de zi cu zi, dar este foarte bun atunci când vine vorba de meseria lui. E un altfel de Dorel, nu precum cel lansat acum mulţi ani în antologicele reclame pentru Unirea.

De noua reclamă MatHaus, cu Pavlu şi Vasluianu, s-a ocupat agenţia Papaya.

Mesajul celor de la Mathaus pe Youtube:

„De ce fiecare meşter sau specialist în construcţii este desconsiderat şi etichetat ca “Dorel” cu mult înainte de începerea lucrării?

Sectorul construcţiilor nu a rămas pe loc, din contră s-au construit foarte multe case, ansambluri rezidenţiale şi apartamente, iar calitatea si complexitatea lucrărilor este în continua creştere.

Din păcate, într-un domeniu atât de important, construcţiile, tocmai cei care le realizează suferă la nivel de imagine publica.

Aşa că noi la MatHaus am început lucrările de reabilitare a imaginii celor care muncesc pe şantiere. Pentru că, de-a lungul timpului, ştiţi şi voi, imaginea lor a avut de suferit. Şi asta fără ca ei să aibă vreun cuvânt de spus, iar termenul de “Dorel” este mai mult o exagerare media întipărită în limbajul popular precum o legendă.

În viaţa de zi cu zi, aşa cum se întâmplă şi pe şantiere, apar tot felul de situaţii neprevăzute care ne fac sa părem la rândul nostru un “Dorel” mai mult sau mai puţin priceput.

Important este să ne păstrăm simţul umorului ca să putem trece peste orice situaţie neprevăzută cu zâmbetul pe buze.

Haideţi împreună să setăm un nou moment de început şi să acordăm respectul reciproc meseriei fiecăruia.”

2. Reclama McDonald's: Bacon Heroes

McDonald's vine cu un al treilea spot, în acest an. După reclama la „Home Menu” şi la noii burgeri „Homestyle Crispy Chicken”, lanţul de restaurante fast-food revine cu nouă reclamă şi alte personaje.

Mihai Munteniţă şi Alex Bogdan promovează noile sandwich-uri de la Mec: McChicken Bacon, Big Mac Bacon, Big Tasty Bacon.

VIDEO. Reclama MatHaus, cu Şerban Pavlu şi Andi Vasluianu

VIDEO. Reclama McDonald's: Bacon Heroes

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vica Vica
    Mercenari, mai e ala cu "eu sunt tu din viitor" care apare și cu ciobanul Ghiță. Li se pune pata pe anumiți actori. Dragos Bucur apare în ceva? Dacă nu, m-aș mira. Dacă îl pune Dana Nalbaru, apare și la tampoane, că nu-i după el.
  • geo geo
    Mi se pare aiurea ca un actor sa joace in mai multe reclame care se difuzeaza in aceeasi perioada !

Trimite un comentariu

sus