Skip to main content

VIDEO. Juriul a decis! Piesa cu care Roxen merge la Eurovision 2021

 
VIDEO. Juriul a decis! Piesa cu care Roxen merge la Eurovision 2021

VIDEO. Juriul a decis. Roxen merge la Eurovision 2021 cu piesa Amnesia, anunţă TVR. Odată cu piesa, a fost lansat şi videoclipul - regizat de Bogdan Păun.

Publicitate

Eurovision 2021 va avea loc la Rotterdam, cu semifinalele pe 18 şi 20 mai. Finala va avea loc pe 22 mai.

Reamintim că în acest an s-au schimbat puţin regulile concursului. Un juriu a decis piesa pe care artista Global Records o va interpreta în concurs. Din mai multe variante „demo”, juriul a ales melodia câştigătoare.

Juraţii au fost Luminiţa Anghel, Andrei Tudor, Liana Stanciu, Lucian Ştefan, Bogdan Păun, Liviu Elekes, Bogdan Pavlică, Dan Manoliu şi Gabriel Scîrlet.

Astăzi, la emisiunea România 9, Roxen va spune povestea piesei.

VIDEO. Roxen - Amnesia

Reamintim că ediţia din 2020 a Eurovision a fost anulată din cauza pandemiei de Covid-19. Roxen este artista Global Records, casă de discuri cu care TVR a lucrat pentru selecţia naţională de la Eurovision. A fost pentru prima dată când postul public de la noi a apelat la o colaborare directă cu o casă de discuri.

Cântăreaţa trebuia să interpreteze piesa „Alcohol You”.

Ulterior, s-a decis ca „vocea” României la Eurovision să fie tot Roxen şi în 2021. În schimb, prin regulament, exista obligaţia să fie aleasă altă piesă.


SCHIMBARE la Eurovision. Publicul, sărit din schemă. Un juriu alege piesa cu care participă Roxen. Nu va exista nici show televizat


Citeşte şi: TVR a decis: Roxen va reprezenta România la Eurovision şi anul viitor, dar cu altă piesă


Citeşte şi: Românii au ales. Roxen merge la Rotterdam cu piesa Alcohol You


Citeşte şi: VIDEO. Cine este „vocea” României la Eurovision? TVR şi Global Records au ales artistul care merge la Rotterdam


Schimbare majoră la Eurovision. TVR va alege altfel câştigătorul: Întâi găsesc vocea, iar apoi compun melodia


Eurovision, "negociere cu o singură sursă". TVR va lucra cu Global Records pentru alegerea câştigătorului


PODCAST. Totul despre Eurovision, cu fondatorul Global. Propunerea TVR a venit în noiembrie. Toate vocile vor fi de la Global


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    avind in vedere ca publicul este marele juriu este normal ca ceea ce-i dam sa fie ceva placut si usor de fredonat dupa auditie Sa-i ramina melodia in cap Asta o fi cu mesaj dar linia melodica cam bramburita si prea agitata iar ritmul este universal Poti cinta orice pe el O fi ok pentru profesionisti dar ,, poporu ,, digera mai greu asa ceva
  • Bogdy1947 Bogdy1947
    Succes Roxen! Ea nu are nicio vina. De vina sunt cei care fura tara asta de 31 de ani! Nu vom lua ultimul loc, vom lua mai jos de ultimul loc!
  • didi didi
    obae, hai vezi ce e cu dobrovolschi sefa la tvr. intereseaza-te, afla si tu detalii, suntem curiosi. lasa-ne cu roxen ca nu intereseaza pe nimeni.
  • Vica Vica
    Sunt o mare fana Eurovizion, urmăresc site-urile de profil pe tot parcursul anului. Piesa de anul acesta este foarte bună, chiar dacă fanii înfocați din străinătate spun că Alcohol You era mai bună. Eurovizionul are 200 de milioane de telespectatori, nu vă luați doar după ce spun fanii înfocați din fan-cluburi.
  • gustavethecrocodile gustavethecrocodile
    Super Piesa.
  • Criticul muzical Criticul muzical
    Ce s-a întâmplat de când Liana Stanciu s-a ocupat de organizarea concursului? În primul an a adus 2 vloggeri lgbt care ne-au ciuruit șansele la un loc bun, iar în anul următor a manipulat preferințele telespectatorilor înaintea votului de la selecția națională. Acum, la a 3-a încercare, a eliminat complet votul românilor și a ales după preferințele ei personale: o jelanie emo, fără nimic remarcabil. Demisia Liana Stanciu!
  • VLX VLX
    Cei care habar nu au cu ce se mănâncă Eurovision ul sa se abțină de la comentarii! Versurile sunt foarte bune e o compoziție high class, se poate lucra puțin la bridge însă per total e o piesa buna! Iar clipul este extraordinar de bun și ridica și Mai mult pachetul in sine! Eurovision nu e doar despre piesa, ci pachetul cu care vine reprezentatul fiecărei tari, piesa contează la fel de mult pe cât contează și Show ul.
  • Realia Tescariu Realia Tescariu
    Slab, foarte slab. O melodie patratel. Patru note și atit. Atita pot Stanciu și Manoliu.
  • Mânzata Flocea Mânzata Flocea
    Mârâiala asta de Billie Eilish în dizgrație nu (mai) ține. Dansatorii sunt prea benga though. For little rectal pieces that missed a clisma. Tot ce aud e vocea Lianei Stanciu gârâind gutural-patetic ca Denise Rifai o prezentare de vernisaj circa 1996 pe TVR 2.
  • Lucia Marusievici Iorga Lucia Marusievici Iorga
    Tvr mai are de rezolvat doar problema cazării delegației. Ca doar Stanciu, Vornicu Shalit, Manoliu nu pot dormi decat la 5 stele.
  • Abi Abi
    O piesa și un videoclip pe măsura așteptărilor, felicitări Tvr.
    Sunt sigur ca vor exista și comentarii răutăcioase la modul în care sa făcut selecția în acest an, dar nu e Eurovision fără critici interminabile.
  • Dani Dani
    Succes Roxen!

Trimite un comentariu

sus