Skip to main content

Smiley şi Feli, discuţie pe Clubhouse în proiectul realizat de Pepsi

 
Smiley şi Feli, discuţie pe Clubhouse în proiectul realizat de Pepsi

Pepsi România continuă campania cu discuţii pe Clubhouse. Invitaţii speciali sunt, de această dată, artiştii Smiley şi Feli.

Publicitate

Conversaţia va fi moderată de Andrei Niculae (radio host Virgin Radio) şi Alin Pandaru (Pandutzu, blogger), iar „camera” va fi deschisă joi, 1 aprilie, de la ora 19:00. Discuţia va dura aproximativ o oră.

Temele de discuţii care vor fi abordate: industria muzicală şi experienţa unui festival de pe scenă. La final va exista o sesiune cu întrebări din partea fanilor pentru cei doi invitaţi.

Primul astfel de episod a avut loc pe 16 martie, unde invitaţii erau Marian Ionescu (Mariciu, vlogger) şi Cristi Dandeş (Food of Bucharest, content creator). 450 de oameni au participat la discuţie. Detalii, AICI.

Clubhouse este o aplicaţie bazată pe audio-chat. Oamenii se pot întâlni pentru a găzdui, asculta şi, în unele cazuri, participa în conversaţiile din comunitate. Platforma este disponibilă doar pentru utilizatorii de iPhone, o variantă pentru Android fiind în lucru.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex Alex
    Podcast-ul a murit oficial cand s-au alaturat Maruta & Morar miscarii, iar ClubHouse va muri tot cand se vor lipi astia doi de trend. Sa speram, totusi, ca ziua aceea e departe...

Trimite un comentariu

sus