Skip to main content

VIDEO. South Park, episod special despre vaccinul anti-Covid. Pe Comedy Central

 
VIDEO. South Park, episod special despre vaccinul anti-Covid. Pe Comedy Central

VIDEO. Comedy Central aduce un nou episod special al serialului South Park. După ce în septembrie 2020 tema era pandemia, acum episodul este dedicat vaccinului anti-Covid.

Publicitate

Episodul intitulat „South ParQ: Ediţie Specială de Vaccinare” se va vedea, în România, pe Comedy Central luni, 15 martie, de la 23:00 şi va dura o oră.

Durata acestuia de o oră înseamnă o premieră absolută în istoria serialului. Episoadele nu depăşsesc, de obicei, 30 de minute. De asemenea, în 2021 sunt aşteptate şi alte episoade speciale, anunţă reprezentanţii postului.

În cel mai nou episod, cetăţenii din South ParQ fac zarvă în legătură cu vaccinul anti COVID-19. Un nou grup militant amuzant încearcă să-i împiedice pe Cartman, Kyle, Kenny şi Stan, care fac tot posibilul să ajute la vaccinarea profesorului lor.

Printre altele, Butters Stotch se alătură grupului de militanţi, doar pentru că îi oferă un motiv de a ieşi din casă; Counselor Mkay le cere copiilor să aducă vaccinurile la şcoală pentru a-şi recupera profesorul, iar lui Cartman i se oferă 2000 de dolari pentru obţinerea unui vaccin. Integrarea iniţialei Q în titlu face referire la un cunoscut grup conspiraţionist - „QAnon”.

Serialul Comedy Central South Park a fost lansat pe 13 august 1997. Trey Parker şi Matt Stone sunt co-creatorii show-ului.

VIDEO. Trailer-ul episodului South Park despre vaccinul anti-Covid

CITEŞTE ŞI: VIDEO. Pandemia de Covid-19, subiectul unui episod special din South Park. Se vede la Comedy Central

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus