Skip to main content

Antena Group şi-a făcut un fel de Glovo. A lansat o aplicaţie de livrat mâncare

 
Foto: Pexels
Foto: Pexels

Antena Group şi-a făcut un fel de Glovo. A lansat o aplicaţie de livrat mâncare, disponibilă în Bucureşti. 

Publicitate

Se numeşte „EatZZ” şi este disponibilă pentru locuitorii din Bucureşti în App Store şi Google Play, dar şi pe site-ul eatzz.ro. Platforma va ajunge în viitor şi în alte oraşe, mai spun reprezentanţii Intact.

Noua platformă vine şi cu sloganul „Unul pentru altul”.

Sloganul este declinat şi în alte producţii ale Antenei. Matinalii Răzvan şi Dani vor avea, în curând, o nouă rubrică în cadrul „Neatza cu Răzvan şi Dani” în care „oameni din diverse domenii, aflaţi în competiţie directă unul cu celălalt, dar dornici să demonstreze că oricine poate fi sprijin pentru celălalt într-o perioadă grea”.

Mihai Ioniţă, CEO Antena TV Group, despre noua aplicaţie:

„Ideea aplicaţiei EatZZ a pornit de la câteva discuţii cu parteneri, prieteni, cunoştinţe, oameni din HoReCa, pe care pandemia i-a pus în situaţia de a se reinventa rapid şi de a-şi regândi poziţiile în structurile lor, pentru a-şi putea păstra angajaţii.

Într-un asemenea moment a luat naştere EatZZ - prima aplicaţie de food delivery din România ce aduce la un loc restaurante care încurajează nu doar obiceiuri alimentare echilibrate, ci şi competiţia sănătoasă!

Aşadar, în premieră, chef bucătari de renume îşi pun pe masă nu doar cuţitele, ci şi recomandările lor personale, gata să îşi sprijine competiţia într-o perioadă atât de dificilă pentru întreaga industrie»”.

Antena Group mai are în portofoliu şi site-urile de anunţuri HomeZZ.ro şi CarZZ.ro.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus