Skip to main content

VIDEO. Ianis Hagi, vedetă în noile reclamele Lay’s. Spoturile TV, filmate „la distanţă”

 
VIDEO. Ianis Hagi, vedetă în noile reclamele Lay’s. Spoturile TV, filmate „la distanţă”

Brandul de chipsuri Lay’s lansează o nouă campanie şi trei spoturi video. Fotbalistul Ianis Hagi (Glasgow Rangers) este vedeta noilor reclame, în ţara noastră. 

Publicitate

Clipurile debutează pe TV, dar şi în online (Facebook, Instagram şi YouTube) sau pe radio la începutul acestei luni, în contextul în care revin şi meciurile UEFA Champions League.

Un aspect interesant de notat ar fi că reclamele au fost filmate „la distanţă”, după cum spun oficialii companiei, cu Hagi la Glasgow. 

Pe lângă Hagi, într-unul dintre spoturi apar şi vedetele mondiale Lionel Messi şi Paul Pogba. Cei doi jucători, alături de Lieke Martens - câştigătoarea UEFA Women’s Player în 2017, fac parte din campania internaţională Lay's. 

„A fost o filmare foarte interesantă, ţinând cont că echipa de coordonare era în România, iar eu în Glasgow, la 3.000 de km distanţă. Dar a fost distractiv şi este o plăcere să colaborez cu Lay’s. Sunt bucuros că fac parte din această campanie şi sper că şi fanii îi vor aprecia mesajul. Ce vă mai pot spune e să fiţi atenţi la paginile mele de social media: vă aşteaptă câteva surprize”, a spus Ianis Hagi.

Alexandra Burdulea (brand manager Lay's), despre proiect:

„Pentru majoritatea dintre noi, acest proiect a reprezentat o premieră, filmarea a avut loc la Glasgow, online, cu suport local; suntem nerăbdători să lansăm această campanie în România şi să ne bucurăm din nou de fotbal”, spune aceasta.

VIDEO 1

VIDEO 2

VIDEO 3

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus