Skip to main content

Negru: „Selly şi Dorian Popa mă ajută să îmi fac canal de YouTube”. „Eu nu sunt podcaster. Eu vreau să fiu podul între generaţii”

 
Negru: „Selly şi Dorian Popa mă ajută să îmi fac canal de YouTube”. „Eu nu sunt podcaster. Eu vreau să fiu podul între generaţii”

INTERVIU. „Eu i-am rugat să îmi aducă cele mai importante zece fotografii din viaţa lor. Gheorghe Zamfir mi-a adus o poză în care stătea la masă cu Mircea Eliade şi Emil Cioran” - Acesta este, pe scurt, conceptul noii emisiuni de interviuri pe care Dan Negru o va lansa la Antena 1.

Publicitate

A vorbit despre acest nou proiect, la Interviurile Paginademedia.ro. A detaliat cum a apărut ideea, de ce ţine să meargă, în continuare, pe ideea de „format TV”, dar şi cine vor fi primii invitaţi şi ce-şi propune cu emisiunea.

Negru a dezvăluit că vrea să ducă interviurile pe care le face şi în online, mai exact pe YouTube. Acolo, spune el, îşi va face un canal cu ajutorul lui Selly (Andrei Şelaru) şi cu cel al lui Dorian Popa:

O să încerc să îl urc şi pe net. M-au convins mulţi să îmi fac un canal de YouTube. Mă vor ajuta Selly şi Dorian Popa. Vor veni la mine acasă şi mă vor învăţa pas cu pas cum să deschid un canal de YouTube”, a spus Dan Negru.

Cum a apărut ideea: Am stat lângă mulţi neghiobi, recunosc asta

Dan Negru a povestit şi cum a apărut ideea unui format atipic pentru el, unul de interviuri, în care stă la masă şi discută subiecte serioase cu „legendele” României, oameni care au scris istorie.

„Mi-a zis domnul Mircea Albulescu la un moment dat „stai lângă oameni care fac lucruri, bunul meu, că prea stai lângă mulţi neghiobi”. Eu recunosc că în toţi anii mei de televiziune am stat lângă mulţi neghiobi. Eu recunosc asta.

După m-am gândit că am avut şansa să stau de atâtea ori lângă oameni atât de spumoşi, dar n-am făcut decât să îi aduc în nişte formate şi să îi pun în formatele alea.

Lucrurile cele mai frumoase le vorbeam cu ei în culise, dar niciodată în faţa camerelor. În faţa camerelor trebuia să fac formatele alea. Pe oamenii aceştia n-am apucat niciodată să îi pun la o masă şi să stau de vorbă cu ei”, a punctat omul de televiziune.

Voi încerca să fiu podul între generaţii, între lumea lui Selly şi cea a lui Gheorghe Zamfir

Negru spune, de asemenea, că proiectul să nu se vrea un podcast. A explicat şi care este obiectivul pe care şi-l propune:

„Pe viitorul meu canal de YouTube voi încerca să fiu podul între generaţii, între lumea lui Selly şi cea a lui Gheorghe Zamfir. Eu împreună cu invitatul o să stabilim ce difuzăm. Momentele în care omul ăla nu e confortabil să se difuzeze nu le vom difuza. Eu cred că aşa e fair.

Eu am urmărit toată piaţa de podcasturi. Oamenii ăştia nu prea mai apar. Avem o reticenţă la oamenii aceştia de legendă. Eu nu cred că e un podcast, ce fac eu. Eu sunt podul între Zamfir şi Selly”, a precizat Dan Negru la Interviurile Paginademedia.ro.

Interviurile Paginademedia sunt susţinute de Telekom.

VIDEO. Dan Negru, despre noua emisiune de interviuri de la Antena 1

Un format ţine omul la TV. E un proiect „antiparastas”

Prezentatorul Antenei 1 a explicat de ce a căutat un format pentru emisiunea sa de interviuri, dar şi de ce e un proiect „antiparastas”:

E un proiect antiparastas. De ce? Pentru că sunt oameni atât de importanţi despre care breasla îşi aminteşte după dispariţia lor”, a menţionat Negru.

Acesta a continuat:

Este povestea vieţii lor în zece fotografii importante. Eu i-am rugat să îmi aducă cele mai importante zece fotografii din viaţa lor. Gheorghe Zamfir mi-a adus o poză în care stătea la masă cu Mircea Eliade şi Emil Cioran.

Eu cred în ideea de format. Un format ţine omul la TV. Am căutat special un format pentru oamenii ăştia. Aşa a apărut ideea cu cele zece fotografii”, a explicat prezentatorul.

Ilie Năstase, Prunariu şi Gheorghe Zamfir, primii invitaţi

Pentru început, emisiunea va începe cu 11 interviuri. Primii trei invitaţi vor fi Ilie Năstase, Gheorghe Zamfir şi Dumitru Prunariu.

Aceştia nu au fost aleşi întâmplător să deschidă proiectul, după cum spune Dan Negru:

„În săptămâna în care va fi interviul cu Gheorghe Zamfir, acesta va împlini 80 ani. De asemenea, în săptămâna în care va fi Dumitru Prunariu se vor împlini 40 de ani de la zborul în cosmos”, a explicat vedeta Antenei 1.


Citeşte şi: Dan Negru, despre noua emisiune de interviuri de la Antena 1. Poveşti din spatele unor fotografii celebre


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    negrule ! vine si virsta cind trebuie sa te spriini pe copii dar fii atent pe ce fel de copii
  • Vica Vica
    Acei "neghiobi" te-au făcut bogat. Nu-ți asumi trecutul. Nu-i numi "neghiobi" și nici nu spune "asta cere publicul". Asuma-ți trecutul, recunoaște că "da, am făcut divertisment fără pretenții, ne-am distrat cu toții, acum nu mai merge, așa că mă dau "cult în cap "

Trimite un comentariu

sus