Skip to main content

DERAPAJ. La România TV parcă vine revoluţia. Burtiere dramatice pe imagini de arhivă date ca direct

 
DERAPAJ. La România TV parcă vine revoluţia. Burtiere dramatice pe imagini de arhivă date ca direct

UPDATE. În jurul orei 18.00, România TV vorbea despre "Primele intervenţii ale jandarmilor în pieţe". "Protestatarii, aliniaţi la duba jandarmilor", era una dintre burtiere. "Liderii străzii sună adunarea pentru marele protest", o alta. Sau "Jandarmi doborâţi în piaţă, scene violente". Burtierele, în articol.

Publicitate

DERAPAJ. Burtieră la minut. Ce înţelegea cineva dacă trecea la prânz pe la România TV, fără sonor?

"Oamenii revoltaţi aduşi în Capitală", titra azi România TV, în jurul prânzului. "Mobilizare totală pentru cel mai mare protest", urma pe ecran. "Cine pregăteşte bătăi şi atacuri la proteste", era o altă burtieră.

Plus "Protestatarii vor fi verificaţi până la piele".

În timpul acestor burtiere, pe ecran pe ecran rulau imagini cu oameni protestând. Pe ecran scria DIRECT când, în fapt, erau imagini de zilele trecute.

E drept că, din cele trei segmente în care era împărţit ecranul în unele cadre, două erau în direct: prezentatoarea din studio şi un reporter în stradă.

GALERIE FOTO. România TV, în "Burtiere la minut" (capturi Paginademedia.ro)

"Jandarmi doborâţi în piaţă, scene violente"

Primele intervenţii ale jandarmilor în pieţe". "Protestatarii, aliniaţi la duba jandarmilor", era una dintre burtiere. "Liderii străzii sună adunarea pentru marele protest", o alta. Sau "Jandarmi doborâţi în piaţă, scene violente".

GALERIE FOTO. Burtiere România TV în jurul orei 18.00

Citeşte şi: Protestele în burtiere. România TV, cele mai dramatice titluri. "Furia străzii." "România fierbe." Arafat, în direct la Digi

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • B.A.M B.A.M
    Să înțeleg că derapajele România TV dispar odată ce pornim sonorul televizorului și suntem atenți la ce spun reporterii și prezentatorii...
    ĂSTA BREAKING NEWS, Pagina de media! BREAKING NEWS în toată regula!!! Spuneți niște lucruri care se subînțeleg de la sine!
    Închei totuși cu o întrebare OBIECTIVĂ (zic eu): "De unde știți că sunt imagini din arhiva lor, dacă nu scrie asta???? Aveți acces la arhiva lor cumva și nu ne spuneți asta??? Sau cum??? DE UNDE ȘTIȚI CĂ SUNT DIN ARHIVĂ?"
    Întreb pentru că și alte televiziuni vorbesc de proteste în continuare, ca și cum nu ar fi luat pauză... (Lucru pe care încercați să-l insinuați, în opinia mea, în acest articol, respectiv că protestele s-au oprit!)
    P.S
    NU SUSȚIN protestele, dar totuși IAU ACT CĂ ELE EXISTĂ, spre deosebire de voi!!!!

Trimite un comentariu

sus