Skip to main content

(P) Colaborare pe piaţa media - Analistul Iulian Chifu se alătură echipei Main News. Ce teme abordează publicaţia

 
(P) Colaborare pe piaţa media - Analistul Iulian Chifu se alătură echipei Main News. Ce teme abordează publicaţia

(P) Începând de joi, 1 aprilie, Iulian Chifu s-a alăturat echipei Main News, cu o serie de editoriale şi analize de politică externă.

Publicitate

Iulian Chifu este un cunoscut analist de politică externă, securitate şi apărare, fost consilier prezidenţial, preşedinte al Centrului de Prevenire a Conflictelor şi Early Warning, instituţie de cercetare în domeniul Relaţiilor Internaţionale, este anunţul publicaţiei Main News.

Main News este o publicaţie online concentrată în principal pe ştiri şi materiale din zona justiţiei (fondatoarea e jurnalist specializat în acest domeniu), dar conţine şi articole generaliste.

Publicaţia online a fost fondată de Andreea Traicu, jurnalist cu experienţă la B1TV, Digi 24, Mediafax şi Ştiripesurse.

Detalii, în continuare:

Primul editorial semnat de Iulian Chifu se numeşte "Disperare la Chişinău – stare de urgenţă pentru a bloca dizolvarea Parlamentului" şi analizează situaţia politică din Republica Moldova.

Colaborarea marchează dezvoltarea unei noi secţiuni de politică externă, destinată, în principal, situaţiei din Republica Moldova.

Articolul integral semnat de Iulian Chifu AICI

Main News, fondată de o jurnalistă specializată pe justiţie

Fondatorul publicaţiei este Andreea Traicu, jurnalist care şi-a început activitatea în 2011, ca reporter specializat în justiţie.

A fost reporter de teren la posturile B1TV şi Digi24, editor coordonator la Mediafax şi redactor-şef adjunct la Stiripesurse.ro.

Main News este o publicaţie online, înfiinţată în anul 2019, a cărei activitate se axează, în principal, pe realizarea de investigaţii jurnalistice şi pe furnizarea unor informaţii relevante din sistemul judiciar, însă jurnaliştii tratează pe larg şi alte subiecte de interes public.

Din echipa Main News fac parte jurnaliştii Robert Vîrban şi Matthew Garvey, precum şi colaboratori care activează la publicaţii sau posturi naţionale de televiziune.

Main News a publicat anchete preluate pe larg de presa naţională, precum şi interviuri sau informaţii în exclusivitate.

Interviuri video în Studioul Main News. Primul invitat: preşedintele CSM

Publicaţia online a lansat recent şi secţiunea VIDEO, unde vor fi publicate interviuri realizate în studioul Main News.

Primul invitat al interviurilor Main News, în format video, a fost preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii - CSM, Bogdan Mateescu.

VIDEO. Andreea Traicu, în interviu cu Bogdan Mateescu, preşedintele CSM

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Donald Trump Donald Trump
    Iulian Chifu nu se poate numi analist, ci militant pro-american. E in stare sa spuna si ca Bechtel ne-a facut un bine ca ne-a luat aia 6.5 miliarde $ fara sa puna un gram de asfalt prin Romanica. Succesuri maxime noului site!

Trimite un comentariu

sus