Skip to main content

Mădălina Dobrovolschi s-a făcut consultant la stat. Fosta realizatoare Realitatea lucrează la Electrica

 
Mădălina Dobrovolschi s-a făcut consultant la stat. Fosta realizatoare Realitatea lucrează la Electrica

Mădălina Dobrovolschi, plecată în toamna anului trecut de la Realitatea Plus, s-a făcut consultant la stat. Corina Popescu, CEO-ul Electrica, a luat-o drept consultant pe Mădălina Dobrovolschi, fost jurnalist şi fost purtător de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis, scrie Economedia.ro

Publicitate

Compania cu capital de stat are în plan crearea unei fundaţii a Electrica, pentru a finanţa proiecte de responsabilitate socială corporativă. 

Mădălina Dobrovolschi a precizat că deţine funcţia de senior consultant al managerului Corina Popescu, funcţie pe care a ocupat-o prin concurs în urmă cu aproape două luni, conform sursei citate. 

„Pe mine mă pasionează de foarte mulţi ani, îmi doream foarte mult să îmi completez sufleteşte cariera cu o chestiune din asta. Aveam demult în plan o serie de acţiuni filantropice şi dorinţa mea s-a intersectat cu planurile Corinei Popescu de la Electrica”, a declarat Dobrovolschi pentru Economedia. 

Cu privire la salariul încasat de la Electrica, Mădălina Dobrovolschi a spus că este „conform grilei de salarizare”, care nu este publică.

Mădălina Dobrovolschi a plecat în toamna anului trecut de la Realitatea Plus, post la care a lucrat aproximativ şase luni, după cum Paginademedia.ro a scris atunci

Până în decembrie 2019, Mădălina Dobrovolshi (fostă Puşcalău) a fost purtător de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis, funcţie în care a stat peste trei ani (din august 2016).

Până la poziţia de la Cotroceni, a lucrat la televiziuni precum Antena 3, B1 TV şi, pentru scurt timp, la TVR, înainte de a trece în zona comunicării.


Vezi mai multe pe Economedia.ro


Citeşte şi: Mădălina Dobrovolschi pleacă de la Realitatea Plus: „Postul a decis o schimbare de politică editorială”


Mădălina Dobrovolschi, din nou moderatoare TV. Când are prima emisiune la Realitatea


Citeşte şi: A demisionat Mădălina Dobrovolschi, purtătorul de cuvânt al preşedinţiei


Citeşte şi: Mădălina Puşcalău - Dobrovolschi, purtător de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Raz Raz
    Pai atunci ma duc si eu sa fac operatii pe creier si reactoare nucleare, e un vis al meu din gradinita...
  • Realia Tescariu Realia Tescariu
    Da. Azi a venit la noi
    E cititoare de contoare.
  • Radu Radu
    O sinecura ca l-a slujit bine pe Iohannis. Asta pana va fi unsa sefa la tevereu.
  • didi didi
    puscalau la electrica si basescu la parlament... promovarea pe criterii de competenta... ar fi trebuit invers, puscalau la parlament, ca doar a purtat microfonul pe vremuri, si basescu la electrica, doar a lucrat inainte la luxten, se pricepe la intrerupatoare.
  • Alex Alex
    O nulitate. (Si) pentru salariul acestei dudui incompetente imi ia mie statul aproape jumatate din banii pe care ii castig.
  • Vica Vica
    Ce purtător de cuvânt? Ce consultant? Ce utilitate au aceste funcții? Persoanele care au cu adevărat puterea sunt coafezele care îi vopsesc pe Iohannis, Catu, Orban, etc. Vă dați seama că dacă din greseala una îi arde parul unui politician, că-l ține prea mult cu vopseaua pe cap, cariera lui politică e compromisă?
  • Andrei Andrei
    Purtătoarea de paltoane a lui Iohannis*.Nu a purtat nici măcar un cuvânt că în primul mandat,înainte să iasă (respectând Constituția,desigur)să ne spună cu cine să votăm,era mut.
  • ana ana
    chiar ne faceam griji ca o sa moara de foame ***

Trimite un comentariu

sus