Skip to main content

De azi. Radio Tanănana, emisiune nouă cu moderator venit din publicitate. „Despre mediul online, implicare socială, comunităţi şi despre oameni”

 
Claudiu Jojatu. Foto: Facebook
Claudiu Jojatu. Foto: Facebook

Radio Tanănana are o nouă emisiune începând din 6 aprilie. Se numeşte „În stare de radio” şi va difuzată în fiecare marţi, în intervalul orar 16:00-18:00.

Publicitate

De această nouă producţie se va ocupa Claudiu Jojatu, scriitor şi co-fondator al proiectului „Viaţa de Freelancer”. Jojatu este la prima experienţă în domeniu şi a făcut anunţul pe pagina sa de Facebook.

Paginademedia.ro i-a luat un scurt interviu lui Jojatu, care ne-a povestit, pe scurt, cum este structurată emisiunea şi ce subiecte va aborda. „Emisiunea de la Tanănanava fi despre mediul online, implicare socială, comunităţi şi despre oameni care fac lucruri bune pentru cei din jur”, spune Jojatu pentru Paginademedia.ro.

Şi continuă: „Vom adăuga un strat subţire de online, business, antreprenoriat, social, evenimente cool, noutăţi, entertainment şi soluţii la provocările cotidiene.”

Emisiunea va fi împărţită în două: „Prima oră este despre Antreprenoriat social, ONG-uri, Cauze sociale şi implicare, Online şi Comunitate. A doua oră este dedicată unui invitat din anumite zone de interes cu care vom dezbate subiecte importante.”

De ce a trecut de la publicitate la radio? „Radioul este o evoluţie cumva naturală”, mai spune Cladiu Jojatu.

În continuare un mini interviu cu Cladiu Jojatu, noul membru al echipei Radio Tanănana:

Paginademedia.ro: Despre ce va fi emisiunea? Ce subiecte vei aborda? Vei avea şi invitaţi?

Claudiu Jojatu: Emisiunea de la Tanănana va fi despre mediul online, implicare socială, comunităţi şi despre oameni care fac lucruri bune pentru cei din jur. Pentru că avem nevoie să arătăm şi lucrurile bune care se întâmplă în jurul nostru.

O emisiune care pune în cea mai bună lumină oamenii mişto, implicaţi în societate şi activi, care fac lucruri mişto în România. Despre oamenii care ajută oameni, puţin câte puţin, fără aşteptări şi agendă ascunsă şi care fac anturajul, cartierul, oraşul sau ţara un loc mai bun. O emisiune cu, despre şi pentru oamenii care nu se complac, îşi suflecă mânecile şi fac lucrurile să se întâmple. #NoBS.

Iar on top of it, vom adăuga un strat subţire de online, business, antreprenoriat social, evenimente cool, noutăţi, entertainment şi soluţii la provocările cotidiene. Astfel le oferim toate informaţiile de care au nevoie pentru a-şi transforma energia în implicare ce aduce rezultate.

Emisiunea este împărţită în două: Prima oră este despre Antreprenoriat social, ONG-uri, Cauze sociale şi implicare, Online şi Comunitate

A doua oră este dedicată unui invitat din anumite zone de interes cu care vom dezbate subiecte importante. Voi avea invitaţi din zona de cybersecurity, educaţie, financiar, promovare, implicare, comunităţi şi multe.”

Paginademedia.ro: Observ că ai o experienţă bogată în publicitate (ai condus multe agenţii), dar în acelaşi timp eşti şi jurnalist la Viaţadefreelancer.ro. Ce te-a convins să treci şi la radio şi să ai o emisiune?

Claudiu Jojatu: Radioul este o evoluţie cumva naturală. Dinspre publicitate am schimbat atenţia către edu-tech, apoi către construcţia unei comunităţi active de suport pentru freelanceri şi antreprenori la început de drum (un grup de Facebook care se numeşte Viaţa de freelancer România şi un site care se numeşte viatadefreelancer.ro).

În ultimii 3 ani am explorat foarte mult podcasturile şi am învăţat să creez conţinut audio.

Iar pasul către radio este unul natural, ca evoluţie a întregilor eforturi pe care le-am făcut până acum. Consider Tanănana este mediul potrivit pentru a genera mai multe conversaţii despre implicare oamenilor în societatea din care fiecare face parte.”

Carte de vizită Claudiu Jojatu (via Linkedin):

  • Iunie 2019 - Preznet: Co-founder & Strategy Consultant la Milk & Cookies / Digital Branding Studio
  • Ianuarie 2021 - Prezent: Profesor la Universitatea Bucureşti
  • Ianuarie 2018 - Prezent: Co-founder & Consultant la Viaţadefreelancer.ro
  • Ianuarie 2019 - Decembrie 2018: Communications Manager la TEDx Bucureşti
  • Septembrie 2016 - Noiembrie 2017: Digital Director la Friends / TBWA
  • Martie 2015 - Septembrie 2016: Chief Strategy & Inovation Officer la Grapefruit Digital Agency
  • Martie 2012 - Ianuarie 2016: Head of Strategy & Co-founder la The Beards Studio
  • August 2012 - Mai 2013: Digital Sales Manager la Inteligo Media
  • Ianuarie 2011 - August 2012 - Sales Manager la Intact Media Group
  • Octombrie 2009 - Ianuarie 2011 - Business Developer la Internet Corp

Anunţul de pe Facebook al lui Claudiu Jojatu

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex Alex
    Nu il stiu pe Jojatu in viata reala, dar sunt pe Viata de freelancer, unde chiar face o treaba excelenta. A creat un spatiu curat, in care oamenii chiar se ajuta intre ei. Bineeeeeeee, Jojatu, din punctul meu de vedere meriti cu prisosinta oportunitatea asta! Iti doresc succes!

Trimite un comentariu

sus