Skip to main content

COMUNICAT. Telekom, noua reclamă-manifest cu Ghiţă Ciobanul. Ideea: la abonaţii de mobil, e reţeaua cu cel mai mare ritm de creştere. Oferta operatorului

 
COMUNICAT. Telekom, noua reclamă-manifest cu Ghiţă Ciobanul. Ideea: la abonaţii de mobil, e reţeaua cu cel mai mare ritm de creştere. Oferta operatorului

VIDEO. Hai, vino şi tu! este îndemnul lui Ghiţă Ciobanul în ultima reclamă Telekom, o producţie în care apar românii care lucrează de acasă, elevii care fac şcoala online, bunicii "campioni la videocall". Tik-tokeri, DJ de apartament, investitori în criptomonede se adună la un mega-spectacol în noul spot în care Ghiţă "deschide coloana."

Publicitate

Toată lumea e aici, spune reclama, pentru că toată lumea este legată de serviciile Telekom.

Clipul Telekom vine într-un moment în care operatorul anunţă că "este grupul de companii cu cel mai mare ritm de creştere al abonaţilor de mobil, raportat la baza de clienţi de mobil măsurată în luna august 2019." Iar noua reclamă este "un fel de a le mulţumi clienţilor".

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Înainte de alte detalii, dar şi de promoţiile din oferta Telekom, spotul video.

„Faptul că Telekom Romania este grupul de companii cu cel mai mare ritm de creştere al abonaţilor de mobil înseamnă că într-adevăr suntem un influenţator în domeniul nostru de activitate, iar acest lucru ne onorează şi ne determină să continuăm să investim în inovaţie şi să abordăm noi direcţii.

Pentru încrederea acordată, ne-am dorit să le mulţumim clienţilor într-un fel unic, aşa cum am făcut lucrurile în ultimii ani. Astfel, am decis ca spoturile pentru noua campanie comercială să le fie dedicate.

Ei sunt pentru noi actorii principali şi toată atenţia noastră le este destinată” - Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidenţial, Telekom Romania.

VIDEO. Noul spot Telekom:

Oferta Telekom:

  • Clienţii care aleg să-şi porteze abonamentul activ dintr-o altă reţea către abonamentul Nelimitat M, care oferă internet 4G nelimitat şi minute plus SMS-uri naţionale nelimitate, vor beneficia de 50% reducere în primele 12 luni de contract, adică vor plăti doar 3,5 euro/lună, TVA inclus. La finalizarea acestei perioade, preţul abonamentului va fi de 7 euro/lună, TVA inclus.
  • Cei care doresc să-şi achiziţioneze şi un telefon performant în rate pe factură, fără avans şi dobândă zero, împreună cu abonamentul Nelimitat M cu 50% reducere 12 luni, vor putea opta pentru Samsung Galaxy A02s la 5 euro/lună, Huawei P40 lite la 7 euro/lună sau Xiaomi Redmi Note 9 Pro la 8 euro/lună (TVA-ul este inclus în preţurile telefoanelor).
  • Pentru cei care îşi doresc internet fix, pe care să-l poată instala singuri, fără tehnician, fără găuri în pereţi şi cabluri care să strice aspectul locuinţei, serviciul Smart WiFi este ceea ce au nevoie. Smart WiFi este redus promoţional 50% pentru primele 3 luni, astfel clienţii vor plăti începând de la 17,5 lei/lună, TVA inclus, pentru serviciul de internet.
  • Telekom vine şi în ajutorul clienţilor care vor să-şi transforme simplu şi rapid televizorul obişnuit într-unul inteligent. Serviciul Smart TV Stick oferă acces la până la 72 de canale TV şi permite redarea conţinutului de pe smartphone pe televizor. Smart TV Stick beneficiază de o reducere de 50% pentru o lună de zile, perioadă în care clienţii vor plăti doar 7,5 lei/lună, TVA inclus.
  • Nu în ultimul rând, clienţii care se abonează la serviciile clasice de televiziune de la Telekom se vor bucura de o reducere promoţională de 50% în primele 6 luni de contract şi de HBO şi HBO GO incluse 12 luni.

Ofertele comerciale sunt disponibile în cazul contractelor încheiate pe o perioadă minimă de 24 de luni şi sunt valabile până la data de 31.05.2021, cu posibilitate de prelungire.

Mai multe informaţii sunt disponibile pe www.telekom.ro.






Comunicatul integral al Telekom

Telekom Romania s-a evidenţiat în cursul anului trecut printr-o creştere semnificativă a numărului de contracte postpaid de telefonie mobilă, de 6.3%, până la 1.65 milioane, tendinţă care pare că se continuă şi în 2021.

Totodată, potrivit „Studiului de măsurare a cotelor de piaţă ale furnizorilor de servicii mobile pentru persoane fizice”, realizat de Institutul de Marketing Mia, pe un eşantion reprezentativ naţional, în ianuarie-februarie 2021 (6.000 de respondenţi), Telekom Romania este grupul de companii cu cel mai mare ritm de creştere al abonaţilor de mobil, raportat la baza de clienţi de mobil măsurată în luna august 2019.

Pentru a le mulţumi clienţilor pentru încrederea acordată produselor şi serviciilor companiei, Telekom lansează astăzi un nou manifest, în care clienţii sunt actorii principali. Noua campanie de comunicare reprezintă maniera prin care compania a ales să-şi arate aprecierea pentru clienţi şi pentru devotamentul acestora.

„În ultimii trei ani, eforturile noastre s-au concentrat pe a afla care sunt dorinţele românilor în ceea ce priveşte produsele şi serviciile de telecomunicaţii şi cum putem să răspundem mai bine acestor nevoi. Le-am propus clienţilor produse şi servicii fixe şi mobile inovatoare, la un raport calitate preţ care să-i mulţumească.

Faptul că Telekom Romania este grupul de companii cu cel mai mare ritm de creştere al abonaţilor de mobil înseamnă că într-adevăr suntem un influenţator în domeniul nostru de activitate, iar acest lucru ne onorează şi ne determină să continuăm să investim în inovaţie şi să abordăm noi direcţii.

Pentru încrederea acordată, ne-am dorit să le mulţumim clienţilor într-un fel unic, aşa cum am făcut lucrurile în ultimii ani. Astfel, am decis ca spoturile pentru noua campanie comercială să le fie dedicate.

Ei sunt pentru noi actorii principali şi toată atenţia noastră le este destinată”, a declarat Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidenţial, Telekom Romania.

Inovaţiile pe care Telekom Romania le-a adus pe piaţa de telecomunicaţii în ultimii trei ani pot fi rezumate astfel:

•Simplificarea ofertelor comerciale, introducerea conceptulului de nelimitat, abonamentul fără perioadă minimă contractuală, 100% online;

•Cartela Mobil Nelimitat, pe care clienţii o pot transforma printr-un proces digital ce durează mai puţin de cinci minute într-un abonament de telefonie mobilă, disponibilă în reţele de magazine Mega Image, Shop&Go şi Carrefour;

•Pachetul Telekom Complet - mobil, internet fix şi televiziune;

•Călătorii cu avionul oferite gratuit românilor, prin parteneriatul cu Blue Air;

•Smart WiFi, internet instant la priză, fără găuri şi cabluri în casă;

•Smart TV Stick, posibilitatea oferită clienţilor de a-şi transforma televizorul obişnuit într-unul inteligent;

•Prevenţia riscurilor şi siguranţa copiilor în mediul online, prin parteneriatul cu Kaspersky.

Totodată, noul manifest continuă promisiunea de a le oferi românilor cel mai bun raport calitate preţ şi aduce noi oferte pentru principalele produse şi servicii Telekom Romania, astfel:

Clienţii care aleg să-şi porteze abonamentul activ dintr-o altă reţea către abonamentul Nelimitat M, care oferă internet 4G nelimitat şi minute plus SMS-uri naţionale nelimitate, vor beneficia de 50% reducere în primele 12 luni de contract, adică vor plăti doar 3,5 euro/lună, TVA inclus. La finalizarea acestei perioade, preţul abonamentului va fi de 7 euro/lună, TVA inclus.

Cei care doresc să-şi achiziţioneze şi un telefon performant în rate pe factură, fără avans şi dobândă zero, împreună cu abonamentul Nelimitat M cu 50% reducere 12 luni, vor putea opta pentru Samsung Galaxy A02s la 5 euro/lună, Huawei P40 lite la 7 euro/lună sau Xiaomi Redmi Note 9 Pro la 8 euro/lună (TVA-ul este inclus în preţurile telefoanelor).

Pentru cei care îşi doresc internet fix, pe care să-l poată instala singuri, fără tehnician, fără găuri în pereţi şi cabluri care să strice aspectul locuinţei, serviciul Smart WiFi este ceea ce au nevoie. Smart WiFi este redus promoţional 50% pentru primele 3 luni, astfel clienţii vor plăti începând de la 17,5 lei/lună, TVA inclus, pentru serviciul de internet.

Telekom vine şi în ajutorul clienţilor care vor să-şi transforme simplu şi rapid televizorul obişnuit într-unul inteligent. Serviciul Smart TV Stick oferă acces la până la 72 de canale TV şi permite redarea conţinutului de pe smartphone pe televizor. Smart TV Stick beneficiază de o reducere de 50% pentru o lună de zile, perioadă în care clienţii vor plăti doar 7,5 lei/lună, TVA inclus.

Nu în ultimul rând, clienţii care se abonează la serviciile clasice de televiziune de la Telekom se vor bucura de o reducere promoţională de 50% în primele 6 luni de contract şi de HBO şi HBO GO incluse 12 luni.

Ofertele comerciale sunt disponibile în cazul contractelor încheiate pe o perioadă minimă de 24 de luni şi sunt valabile până la data de 31.05.2021, cu posibilitate de prelungire. Mai multe informaţii sunt disponibile pe www.telekom.ro.

Telekom vine cu oferte speciale şi în întâmpinarea nevoilor antreprenorilor români, reafirmând garanţia unor servicii nelimitate de comunicaţii.

În dorinţa de a-i sprijini cu cele mai bune soluţii dedicate continuităţii afacerii, antreprenorii români care vor alege să se porteze în reţeaua Telekom până pe 31 mai 2021, optând pentru abonamentul Freedom 5, vor beneficia de internet 4G şi minute naţionale nelimitate, cu 50% reducere promoţională la preţul abonamentului în primele 12 luni. Dacă doresc şi telefoane în rate împreună cu abonamentul Freedom 5, antreprenorii pot opta pentru telefonul Samsung Galaxy A02s, la 8,5 euro/lună, preţ total abonament plus telefon în primul an (preţ fără TVA).

Mai multe informaţii despre oferte comerciale dedicate antreprenorilor sunt disponibile pe www.telekom.ro/business/businessliber.

Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienţi.

Soluţiile noastre deschid o lume infinită de oportunităţi de a împărtăşi cele mai frumoase şi emoţionante experienţe cu familia, prietenii, colegii şi cu cei din jurul nostru. Misiunea noastră este să îmbogăţim vieţile oamenilor, oferindu-le acestora servicii integrate fixe şi mobile, tehnologii de ultimă generaţie 4G, fibră optică, precum şi Internet TV, care aduce utilizatorilor o nouă experienţă de divertisment, cu acces la conţinut exclusiv şi de calitate, pe toate ecranele, şi funcţionalităţi interactive avansate.

Telekom Romania este partenerul de încredere al companiilor, pentru care oferim soluţii complete de comunicaţii şi IT&C. Reţeaua noastră conectează oameni, maşini şi conţinut, pentru un viitor mai bun, mai sigur şi mai simplu.

Telekom Romania este prezentă pe piaţa românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom şi COSMOTE România.

Telekom aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicaţii integrate.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • silevasile silevasile
    eu ma gasec in unele mesaje ca am consumat 4giga ..pe samsung 10 ..de ce gasesc aceste mesaje?nu cunva la plata facturi platesc mai mult?
  • Silviu Silviu
    De unde a mai aparut si asta. Cum ii zice si unul din prietenii mei “Ciobanul escroc de la Telekom”.
    Cele mai mari abonamente si tot sunt crescute unilateral, cele mai proaste servicii.
  • calu lu Fat-Frumos calu lu Fat-Frumos
    Cine e nerabdator sa vina la Telekom sa nu uite ca la 2 ani scumpesc abonamentele cu 2 euro. Faceti calcule. Sigur cui ii pasa de bani.
  • Șerban Șerban
    Ăștia dau prin gropi. Sunt, la propriu, rupți în fund, ei văd că nu pune nimeni botul la ciobanul ăsta antipatic, dar nu se lasă deloc.

Trimite un comentariu

sus