Skip to main content

Show-uri noi la TV Paprika. Primul începe mâine: un bucătar irlandez predă „tehnicile de bază din bucătărie”

 
Show-uri noi la TV Paprika. Primul începe mâine: un bucătar irlandez predă „tehnicile de bază din bucătărie”

Luna aprilie aduce două emisiuni noi la postul TV Paprika. Primul debutează mâine, 6 aprilie, iar celălalt începe săptămâna viitoare, pe 12 aprilie. 

Publicitate
Publicitate

Pe scurt, cele două producţii noi sunt:

- „Şcoala culinară a lui Rory O'Connell” începe marţi, 6 aprilie, de la ora 20.30

- „Mâncăruri rapide cu Donal” vine luni, 12 aprilie, de la ora 21.00

Şcoala culinară a lui Rory O'Connell

Rory O'Connell, instructor culinar din Irlanda, îi învaţă pe oameni cum să gătească de aproape patru decenii. Acum, îşi face debutul şi la TV, cu „Şcoala culinară a lui Rory O'Connell”. Este prima emisiune de televiziune pe care o prezintă O'Connell.

În serial, acesta prezintă tehnicile de bază din bucătărie. Printre reţetele pe care le prezintă în serial sunt incluse salata de pui cu fasole verde, compotul de cireşe sau friptura de miel cu roşii şi migdale. 

Rory O'Connell a fondat şcoala de gastronomie Ballymaloe Cookery School împreună cu sora sa, Darina Allen, în 1983. În acest timp, el a primit de două ori prestigiosul titlu de bucătar şef al anului în Irlanda. Prima carte de bucate a lansat-o în 2013 şi i-a adus premiul André Simon Book Award în acelaşi an.

Mâncăruri rapide cu Donal

Donal Skehan prezintă reţete rapide, care pot fi preparate din ingrediente simple şi cu metode culinare practice. Pentru a găti reţetele lui sunt necesare doar de câteva ingrediente şi ustensile. 

Printre categoriile de reţete din emisiune se numără unele care se gătesc doar într-o oală sau o tigaie - pentru o muncă minimă de curăţare a bucătăriei după gătit - bucate care se gătesc doar cu şase ingrediente sau reţete care presupun o pregătire rapidă şi apoi un timp mai îndelungat la cuptor.

Irlandezul Donal Skehan este un jurnalist culinar şi specialist în fotografia culinară şi a scris şi o carte numită „Meals in Minutes”, care a stat la baza noului show de pe TV Paprika. Skehan a propus pe site-ul său oficial peste 500 de reţete simple şi uşor de preparat.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus