Skip to main content

Nou sezon Visuri la cheie. Încep înscrierile pentru emisiunea de pe Pro TV

 
Nou sezon Visuri la cheie. Încep înscrierile pentru emisiunea de pe Pro TV

Emisiunea Visuri la cheie se pregăteşte de sezonul opt. Reprezentanţii Pro TV anunţă înscrierile pentru emisiunea prezentată de Dragoş Bucur, scrie protv.ro.

Publicitate

Oamenii care vor să îşi renoveze locuinţa se pot înscrie pe site-ul visurilacheie.protv.ro.

Nu mai puţin de 77 de locuinţe au fost renovate în ultimii 7 ani, spun cei de la Pro TV.

Dragoş Bucur, despre noul sezon:

„Sunt bucuros că avem parte de un nou sezon Visuri la cheie şi suntem pregătiţi să cunoaştem noi familii care merită să devină modele de curaj şi bunătate pentru România. Lumea se schimbă sub ochii nostri, dar Visuri la cheie merge mai departe.”

Sezonul 7 Visuri la Cheie a avut ultima ediţie difuzată pe 23 decembrie 2020. Producţia de pe Pro TV a câştigat pe toate segmentele de public. Mai bine de 1,3 milioane de români s-au uitat la nivel naţional. Detalii, AICI.

CITEŞTE ŞI: AUDIENŢE. Visuri la cheie, final de sezon pe primul loc. Câţi români s-au uitat la ultima ediţie?

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Chiriac Arabela Chiriac Arabela
    Buna ziua eu sunt mama unui fete de 21de ani era bolnave avea leucemie acuta avea mai multe plobreme era însărcinată în luna 6 a făcut avort spontan a făcut transplantul de măduvă osoasă ara 3 copiii și nu ara și ia casă ei copiii stau la socrii ei și soțul ei Marius bola ia despărțit era o familia frumoasă și credincioase
  • Alina Valentina Pajara Alina Valentina Pajara
    Buna ziua ma scuzati ca va deranjez, vreau sa vorbesc urgent cu dumneavoastra
    Cunosc o familie cu 11 copiii plus 2 parinti ce traiesc de azi pe maine ,dorm in 2 camere fara condizi, daca putem ajuta aceasta familie ar fi o bucurie enorma pentru toti.
    Sper ca aceasta zi din saptamana mare a pastelui sa fie cu noroc.
    Multumesc frumos
  • Budau elena alexandra Budau elena alexandra
    Bună ziua vreu sa fiu și eu ajutata an pruna cu familia mea stam 6 persone antro camera si un hol și nus terminate nu avem banii destui sa facem casa dacă ați vrea să ne puteți ajuta ar fi cel mai mare vis al nostru va rugam din suflet
  • Gabriela Gabriela
    Buna ziua! Scriu in numele unei famili a patru membri, mama si 3 fete sunt din Comuna Amzacea Jd Constanta str stadionului nr 3 ar fi o bucurie nemaipomenit pentru ele ! casa este destul de crapata stau toate intr o camera pentru ca doar aceea este incalzita pe timp de iarna si fetele sunt destul de mari , una de 14 una de 12 si una de 9 sunt destul de educate tatal sau a murit pe data de 4.9.2019 se descura destul de greu cu bani mama lor are salariul de 300 - 400 de lei suma totala pe care ar trebui sa o ia 14.000 dar 700 se duc la banca .Nu stiu cand o sa ii se mareasca salariul mai exact 700 si deocamdata ia 300-400 lei pentru ca a stat in medical 6 luni pentru ca a avut probleme cu plamani si in perioada aceea nu sau descurcat bine mai deloc cu bani ! Asa ca speram ca o sa sa vedeti acest comentariu si sa faceti o minune acestei famili ! Doamne ajuta..
  • Iordachita maricica Iordachita maricica
    Buna ziuasunt din jud vaslui si am mare nevoie de dvs de anul trecut din aprilie incerc sa iau legatura cu dvs si nu reusesc va rog sa imi dati un semn un mes orice sa pot vorbi cu dvs multumesc
  • Kristof Marta Kristof Marta
    Multumesc din suflet ca sa vreti sa ma ajutati si pe noi
  • Covaci ion Covaci ion
    Am un frate care de 5 ani nu mai poate sa lucre a cazut de la etajul 5 are 3 fete aas fi bucuras daca iati putea ajuta
  • Preda Mărioara Preda Mărioara
    Buna mă numesc Mărioara sunt singura cu 3 nepoți și am doar 2 camere aproape dărâmate, unde pot sa cu ei ? Și au nevoie sa meargă la școală etc
  • Ganescu Daniela Ganescu Daniela
    Mă numesc Gănescu Daniela sunt din Timișoara,sunt căsătorită am un băiețel,stam intr- un bloc lăsat de bunica soțului ,la soț deoarece la crescut ea de mic ,vrem o casa deoarece copilul crește și sa i putem lăsa lui o casă noi nu putem strânge cat dorim,eu m-am descurcat singura cu copilul după ce am născut cu cezariană mi-a fost greu părinți mei nu stau aproape ,iar al soțului tatăl mort iar mama la lăsat de mic.Vreau sa ne ajutați să putem obține un loc de casa pentru copil e cel mai frumos cadou daca ne ați ajuta.Sunteti buni și faceți ceea ce trebuie ajutați ne va rog.Si vă mulțumim din suflet aștept ziua când ne veți căuta
  • Dubovici Liliana Dubovici Liliana
    Buna mă numesc Liliana am 5 copii as vrea sa le fac un viitor mai bun da nu se poate nu am servici nu am unde sa stau mi foarte greu am o casa dărâmată și sufăr pt copii va rugam sa ne ajutați.
  • Iulian Zotescu Iulian Zotescu
    Buna ziua,
    o familie compusa din nepot si bunica cu multe necazuri avute din trecut pana in prezent, au ramas fara casa in prag e iarna intrucat acesta a ars.Familia se numeste Zabava si locuieste in sat Margineni de Sus, com.Darmanesti, jud.Dambovita.Ar fi minunat daca "Visuri la cheie" ar face si pt aceasta familie o minune si ar aduce lacrimi de bucurie acestor suflete mult incercate.In prezent promaria Darmanesti le-a oferit temporar pt locuit un container modular iar cu sprijinul preotului Ioan Musat a fost stransa o suma de bani in speranta unei constructii viitoare (casa).Am urmarit destul de des emisiunea dvs si stiu de ce sunteti in stare.Va rog sa ajuitati si aceasta familie.Va multumesc din suflet si va urez un An Nou cu multe impliniri si sanatate.
  • mirela mihu mirela mihu
    buna ziua! cunosc un caz , o famiilie din loc sulita,jud botosani , chiar ar fi o minune de la dzeu sa le cunoasteti povestea..multumesc
  • Mocanu marius Mocanu marius
    Buna ziua cunosc un caz pentru o familie din judetul buzau. Daca putem sa o facem fericita. Va multumesc
  • Sava Andreea Sava Andreea
    Bună ziua! Ma numesc Andreea, am 24 de ani și o fetita în vârstă de 3 ani, muncesc doar eu, sotul este bolnav și trebuie sa stea acasă, stam în chirie. Dacă ați putea să ne ajutați și pe nou cumva...mulțumim!!
  • Teodorescu Ionel Teodorescu Ionel
    Buna. eu ma numesc Teodorescu Ionel sunt din Iasi,cunosc o familie din com.Comarna sat Osoi Iasi ,care ar avea nevoie de o casa pentru ca sunt 6 copii si 3 adulti si ar avea nevoie sa le facem o bucurie@!! Multumesc anticipat!!!

Trimite un comentariu

sus