Skip to main content

Pro 2 anunţă oficial la CNA noul show de dating. E prima producţie a staţiei din ultimii ani

 
Pro 2 anunţă oficial la CNA noul show de dating. E prima producţie a staţiei din ultimii ani

CNA. Schimbări la posturile Pro 2 şi Pro Gold. Cele două canale vor avea mai mult conţinut local. Solicitările au avut loc în şedinţa Consiliului Naţional al Audiovizualului din 31 august.

Publicitate

Pro 2 a anunţat prima producţie proprie nouă a staţiei din ultimii ani: dating show-ul Femeia alege. Este o producţie care va fi prezentată de Majda Aboulumosha, fostă concurentă Survivor.

Emisiunea de pe Pro 2 va începe în această toamnă.

"Este un proiect în dezvoltare”, a spus despre schimbări Adelina Sandu, reprezentant Pro TV în şedinţa CNA.

În cifre, Pro 2 (fostul Acasă TV) va avea 21% producţie proprie şi 79% producţii audiovizuale ale altor producători (înaintea avea 100%).

Totodată, procentul operelor audiovizuale româneşti a crescut de la 5% la 21%, iar în cazul operelor audiovizuale europene de la 50% la 55%.

Ce se schimbă la Pro Gold? Zona de noapte

Adelina Sandu, reprezentant Pro TV în şedinţa CNA:

„La Pro Gold se renunţă la grafica animată care era între 3 şi 6 dimineaţa şi va fi înlocuită cu seriale. Aceasta este schimbarea.

În cifre, în cazul Pro Gold producţia proprie a crescut de la 8% la 10% şi a scăzut procentul în cazul producţiilor audiovizuale ale altor producători - de la 92% la 90%.

Schimbările solicitate de grupul Pro au fost votate în unanimitate de membrii CNA.

CITEŞTE ŞI: Majda Aboulumosha, fostă concurentă Survivor, emisiune la Pro 2

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • @An PRO 2 nu o sa ajungă niciodată la performantele Acasă TV. Si situația o sa stea așa din doua mari motive:
  Primul motiv este acela că PRO 2 este un canal șters, fără identitate și în care nu s-a investit mai nimic timp de ani de zile. Majoritatea telespectatorilor l-au trecut la categoria ''și altele''.
  Al doilea motiv este acela ca cei de la PRO nu vor face investiții ca în epoca de glorie a Acasă TV. Daca voiau chiar sa facă ceva serios pregăteau un rebranding puternic cu producții de top (poate chiar revenirea la denumirea de Acasă). Ce fac ei acum se numește praf in ochi.
  @Valentin Publicul PRO TV se uita ocazional la PRO 2. PRO TV are un public mai mult masculin, în timp ce PRO 2 are un public mai mult feminin. Publicul PRO 2 (fostul Acasă TV) se afla acum la KANAL D, iar acesta nu va migra spre PRO 2 doar pentru ca șefii PRO TV s-au gândit sa arunce acolo câteva programe amărâte în grilă.
  @Villy Mixul acesta de seriale l-a avut și PRO Gold acum ceva ani în urmă. Diferența este data de acest show matrimonial. Deci, cam nimic nou sub soare.
 • E interesant de știut dacă emisiunea va fi produsă de o echipă internă, din grupul Pro, sau va fi externalizată către o casă de producție? Pagina de media, poate aflați. Întreb pentru că, din ce știu, Pro 2 nu mai are o echipă, nici măcar un director de programe nu cred că are.
 • @Sabina
  De Pro Gold stiu ce sti si tu.
  Au notificat CNA-ul ca renunta (deja au renuntat) la acele acvarii cu pesti din timpul noptii. Vad ca difuzeaza The Vampire Diaries.
  De Big Brother nu stiu mare lucru, Insa in discutii intra si The Amazing Race si Fort Boyard. Cel din urma avand sanse mai mari sa se faca din nou, cu alta echipa.
  The Voice inca este la Pro dar nu se stie daca se mai face.
 • Andreea Marin e în discuții avansate pentru a ocupa locul Alexandrei Dinu în juriul RGT. În locul lui Călinescu va fi Horia Brenciu.
 • Completare: Akrep, Cilek Kokusu.... si acestea toamna aceasta la Pro2.
 • Villy, Pro 2 va difuza în toamnă asta și seriale braziliene, iar Pro TV vrea să achiziționeze formatul Big Brother. Despre Pro Gold știi ceva?
 • Villy, mulțumesc. Pro 2 va mai difuza toamnă asta și telenovele braziliene, iar Pro TV vrea să achiziționeze formatul Big Brother.
 • Toamna aceasta la Pro2: 8 lexeis Grecia (8 cuvinte), Marile minciuni nevinovate (Big Little Lies), The Queen's Gambit, Dallas original, Crash landing on you (corean), La suerte de Loli.
  Emisiuni: Femeia Alege. Este in lucru si emisiune in genul 40 de intrebari cu Denise Rifai.
  @Sabina
  Andreea Raicu, Iulia Vantur cat si Andreea Marin sunt dorite de Pro. E nevoie de jurati noi la Romanii au talent dar si alte emisiuni.
 • @An Niciodată nu va mai fi cum a fost înainte ca la Acasă TV pentru că trebuie investiții foarte mulți bani și în primul rând cred că se gândesc la posibilitatea că PRO 2 va "fura" din audiențele PRO TV !
 • Ca emisiunea asta să prindă la public, e nevoie de elementele care atrag cel mai mult publicul din tara noastra: scandal, injuraturi, si cat mai mult sex. Ia sa vedeti cum va fi Pro2 pe primul loc in audiente daca le vedem pe concurenti pe la dusuri sau poate chiar si in alte ipostaze. Nu e ca si cum cei de la Pro ar apela pentru prima data la aceasta solutie, vezi cazul Ferma sau chiar Masterchef, unde erau scene de minute bune in care vedeam cum se spala fetele din concurs. Poate aici avem noroc sa-i vedem si pe barbati la dusuri, deoarece "Femeia alege" :)))))))))))

Trimite un comentariu

sus