Skip to main content

Travel Mix se transformă în canal de teleshopping. Pe un alt canal spune că e gata să emită 8K

 
Travel Mix se transformă în canal de teleshopping. Pe un alt canal spune că e gata să emită 8K

MODIFICĂRI. Televiziunea de turism Travel Mix 4K se transformă în post de teleshopping şi îşi schimbă numele. Compania mai are o licenţă cu numele Travel Mix pe care vrea să aducă şi programe 8K. 

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat, astăzi, modificările cerute de proprietarii celor două posturi. Pe scurt, acestea constau în:

 • Postul Travel Mix 4K se transformă în Shop on TV HD/4K, din post de turism în post de teleshopping

 

 • Staţia Travel Mix (operată pe licenţă separată) se transformă în post 4K şi 8K

Odată cu aprobarea de la CNA, postul spune că ar putea emite 8K. Ar fi primul post cu conţinut 8K de la noi din ţară. Cu toate acestea, programele 8K ar putea întârzia în ţară noastră.

Principalul motiv ar fi legat de ponderea scăzută a televizoarelor care să suporte formatul Ultra-HD 8K, dar şi de posibilităţile distribuitorilor de cablu. 

Televiziunea Travel Mix 4K a început să emită în primăvara lui 2019, după ce obţinuse modificarea licenţei pentru 4K în ianuarie 2019. 

Reamintim că Digi 4K este prima televiziune Ultra HD din România. A început să emită în data de 25 noiembrie 2018. 


Citeşte şi: Televiziunea de turism Travel Mix 4K a început să emită


Citeşte şi: Digi 4K se pregăteşte de lansare. Postul va fi gratuit pentru început


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Era una acolo intr-o seara, vindea un fular sau asa ceva. Oare cu cat l-o fi dat?
 • Sabina . poate pana la urma va plati , de serialul Dalas nu stiam dar celelalte stiam din vara ca le da acuma ca nu au platit este alta treaba , cine stie
 • Probabil cei care dețin postul cred că este mai ușor să modifici grila și eventual numele unui canal existent, decât să creezi un canal nou cu noua tematică.
  Chiar cred că o modificare substanțială a grilei Travel Mix 4K, fără schimbarea numelui postului, ar dăuna acestuia.
  Există canale dedicate Teleshoppingului, nu cred că este nevoie de încă unul.
 • Marian, știu doar că se negociază cu Andreea Marin. În locul lui Florin nu știu cine va veni Villy are dreptate in privința unor seriale precum Dallas Gambitul Damei și Big Little Lies pro tv nu a plătit drepturile de difuzare
 • @sabina postac - ce ma intereseaza pe mine de nu-s ce emisiune de la pro tv ? Aici e vorba despre 8k. Lasa-ne!
 • Sabina ,multumesc frumos stiam de mai demult , dar am uitat sa-ti scriu , ai mai aflat ceva de juriul de la RAT doar au inceput preselectiile?
 • Villy , astazi la ora 17 30 , Spartak Moscova -Legia Varsovia , joi ora 19 45 , Galatasaray-Lazio daca nu crezi te rog sa te uiti acum pe Pro x asa ca las-o mai usor ,
 • Emisiunea Doctor de bine cu Mihaela Bilic va debuta pe 19 septembrie la ora 10.00.Va fi difuzată duminica, și în timpul săptămânii în cadrul știrilor Pro TV .
 • Din 5 octombrie Pro 2 va difuza serialul turcesc Afili ask .Va fi difuzat la ora 20.30
 • televiziunile 4K vor începe să conteze în momentul când marii jucători vor intra pe piață și când o va exista conținut Premium care să fie oferit 4K până atunci asta e doar un moft nici nu știu dacă există măcar 3% populație care are sau știe ce oferă televizorul sau televiziunea 4k deși cred că și 3% este mult cât am zis

  lumea va înțelege și va percepe 4K numai în momentul când Pro TV Antena Kanal D sau alt jucător mare va intra pe piață e un pic Eurosport este popular cât de cât datorită numelui dar nu este relevant pentru Marea masă
 • Azi 14.09 la ProX, ora 17:30 figureaza meciul UEFA Europa Conference League: Maccabi Haifa – Feyenoord. Insa vad ca nu este. Este Familia Bundy. S-a aruncat cu pietre in mine ca spun doar prostii, insa atunci meciul unde este ? Sau UFCul ? Sau Dallasul ? Si voi visati 4K.
 • Numai decizii proaste ia Megelea, patronul "trustului"... are 5 televiziuni cu audienta zero... Bucuresti TV l-a dus in ultimul hal, desi avea mare potential ca tv regionala si nu nationala... Falimentul e aproape.

Trimite un comentariu

sus