Skip to main content

(P) Prima TV continuă să realizeze audienţe ce plasează televiziunea în topul naţional la jumătatea lunii ianuarie

 
(P) Prima TV continuă să realizeze audienţe ce plasează televiziunea în topul naţional la jumătatea lunii ianuarie

(P) Informaţia de calitate, ştirile echilibrate şi emisiunile Prima TV continuă să claseze postul din portofoliul Clever Media pe primele poziţii în topul audienţelor în rândul publicului naţional din mediul urban.

Publicitate

Astfel, Focus 18, prezentat de Andreea Berecleanu, a fost joi, 13 ianuarie, pe poziţia a IV a în intervalul 18-19, pe targetul 18-54 urban, cu 1, 29 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 4,7 %.

Mai mult, între 18.30-19.00, Focus 18 a reuşit să ocupe un loc pe podiumul audienţelor naţionale, surclasând televiziuni generaliste şi de ştiri.

Jurnalul de ştiri Prima TV a ocupat poziţia a III a, cu 1, 35 puncte de rating. În acel moment, aproape 70.000 de telespectatori urmăreau Prima TV.

Noul sezon Starea Naţiei a revenit în forţă pe micul ecran. Cu stilul sau unic de comentariu, Dragoş Patraru a plasat Prima TV, în intervalul 22.00-23.00, pe un meritat loc IV  în rândul publicului 18-54 din mediul urban, cu 1,64 puncte de rating şi cotă de piaţă de 5,2 %

O performanţă de notat a realizat şi Focus 23. Difuzat la o nouă oră, jurnalul prezentat de Ioana Maria Moldovan, a plasat Prima TV pe poziţia a patra în faţa televiziunilor de ştiri şi sportive.

În intervalul 23-24, postul din portofoliul Clever Media a avut 1,16 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 4,9%.

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • RUȘINOS PENTRU AMBELE PĂRȚI!!!
    E rușinos pentru Prima TV atât să cumperi un articol unde te lauzi cu o jumătate de oră ("ÎNTÂMPLĂTOR" ALEASĂ ȘI CU PAUZE PUBLICITARE) pe locul 3 și două emisiuni pe locul 4 (Focus 23 și Starea Nației), cât și să te lauzi cu astfel rezultate!
    E rușinos și pentru Pagina de media! Odată pentru că a ajuns în situația de a vinde articole plătite! Dar și pentru faptul că TE LAUZI cu această stare rușinoasă, punând SUS și tare acel "P" de la "publicitate". Daca TOT faci acest lucru (că sărăcie, că "plictiseală", etc), NU-L STRIGA ÎN GURA TARE!!! TE DECREDIBILIZEZI SINGUR în fața propriului public!!!
  • Digi 24 scade pentru că au știri reluate 24 din 24 de ore, PSD-iștii de Prelipceanu, Pândaru și Negruțiu care sunt penibili, jurnaliști fără studii (din afară de Prelipceanu, Pândaru, Negruțiu și CTP), prezentatori și jurnaliști foarte slabi, o grafică foarte slabă, fără breaking news-uri și news-alert-uri, de 3 ani începe să moară și sunt penibili pentru un post de știri. La fel și Digi FM, și Digi 24 FM. La Digi FM îi avem pe PSD-iștii Mândruță și Craioveanu, de asta crește audiența la Digi FM decât la Digi 24 și Digi 24 FM.

    Bravo Prima TV! Mai trebuie un divertisment de calitate! Sunteți mai buni decât Digi 24!
  • bravo prima tv pt crestere...dar aduceti si un divertisment de calitate..
  • Oare poate fi adevărat? Să plătești un articol publicitar ca să te lauzi că ești pe locul 4??? Atenție, doar două programe pe locul 4, restul, la și alții. Așa ceva eu nu am mai auzit!!

Trimite un comentariu

sus