Skip to main content

DERAPAJ. Două de la România TV. "Arestarea lui Clotilde Armand" şi CTP care pare "în direct"

 
DERAPAJ. Două de la România TV. "Arestarea lui Clotilde Armand" şi CTP care pare "în direct"

DERAPAJ(E). "În câteva minute, îl vom auzi pe Cristian Tudor Popescu, care vorbeşte de război", anunţă dramatic realizatoarea România TV Simona Gheorghe. Continuă, aproape ţipând: "despre războiul pe care spune că AUR şi-l doreşte în România".

Publicitate

Cristian Tudor Popescu la România TV?

Lăsăm televizorul să curgă, să aflăm. Urmează un moment cu George Simion şi apoi "îl auzim" pe Cristian Tudor Popescu. România TV pune o poză cu gazetarul pe ecran şi titrează "Cristian Tudor Popescu, scandal cu George Simion". Şi "butonul" cu DIRECT.

Nu este citată nicio sursă a framentului audio (luat, de fapt din intervenţiile gazetarului la Digi 24). Cristian Tudor Popescu este dat ca şi cum ar fi făcut acele declaraţii pentru România TV.

Clotilde, arestată???

Burtierele date de România TV despre primarul Clotilde Armand i-au adus nu mai departe de săptămâna trecută o somaţie de la CNA, iar în trecut, şi amenzi. Şi în această seară, postul a luat-o în vizor: "Ediţie eveniment - Arestarea Clotildei", a titrat România TV.

Titlurile au curs: "Probele care o înfundă pe Clotilde. Bomba serii" sau "Jurnalista acreditată la procuratură a obţinut tot"

Trecem în revistă, în Galeria Foto, câteva dintre burtierele România TV din această seară. O seară în care moderatoarea Simona Gheorghe ţipa Breaking News-uri peste Breaking News-uri, iar pe ecran apărea nume ca Miron Cozma, Luis Lazaru, Oana Lovin sau Ovidiu Zară.

Citeşte şi: Din ciclul „N-o să vă vină să credeţi"! După o lună de discuţii şi amânări, CNA a amendat România TV în cazul „Clotilde şi voturile furate”

Citeşte şiCNA. România TV, somată "la dublu": pentru lezarea comunităţii LGBT şi pentru ce a zis despre Clotilde Armand

GALERIE FOTO. O seară la România TV în burtiere

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • @jk Tot la România TV, s-a mai dat și piesa care cântă Theo Rose când se distrează cu țiganii, piesa este din 2020 și s-a lansat aproape 2 ani.

  CNA, când închideți România TV?
 • (Inca)una de la RTV,acum cateva minute:
  "Maramuresenii rad de neomarxisti la un chef de senzatie"
  Unde?Intr o melodie populara
 • Ti se face greata cand te uiti la Rom. TV, postul infractorului Ghita, pe care-l slujesc cu nesat cozile de topor agresive in frunte cu Ciutacu, care spune de 100 de ori intr-o fraza, "doamnelor si domnilor". Dupa mine acest post spala creierile romanilor si-l promoveaza pe Simion, acest smardoi care da buzna in institutiile statului.
 • De fapt toate tv-urile sunt de nimic, numai ***, ***, minciuni, maneliști,etc....tvr-ul ce este mai serios.
 • Nu stiu daca ma mai mira...Sa nu uitam ca pe langa astea o dau cu "rezisti,neomarxisti,globalisti..." si tot asa
 • RomaniaTV a ajuns un OTV e caterinca totala ce e acolo. Daca ala e post national eu sunt sculer-matriter. Burtiere disperate toate sunt bombe ultima ora tipete urlete sfarsitul lumii dezvaluiri incredibile deci e asa ceva ce n-a vazut Ciutacul. Sigur ca nici altii mai pretentiosi nu sunt cine stie ce cum sunt stirile la Protv zilnic numai despre cum e zapada (sau cum e marea si plaja vara) cozi pe DN1 cat se sta la teleferic ce mananca turistii cum se prepara dulceata de coacaze cum se pun muraturile cum creste floarea soarelui si cat alcool consuma romanii si de ce. Si pe urma te intrebi de ce ti se micsoreaza creierul.
 • Când m-am uitat ultima oară la grila de programe al Digi 24, văd că în locul lui Cap limpede, emisiunea unde este el invitat permanent, a fost înlocuită cu Ediții speciale prezentate de Pândaru.
 • @B.A.M Lazarus a fost la mai multe posturi de televiziune: OTV (nu știu până în ce an a fost), Kanal D (până în 2009, când a fost scoasă emisiunea lui din grilă din cauza că a arătat scene obscene care sunt neadecvate pentru minori), Zeus TV (un post de televiziune fondat de el care era un proiect născut mort, a fost din 2011 până în 2012, când postul a început să moară doar cu reluări), Look TV (din 2012 până nu știu în ce an a fost), B1 TV (din 2017 până nu știu în ce an a fost), Inedit TV (în prezent, dar ca realizator) și România TV (în prezent, dar ca invitat).
  Miron Cozma a avut și el un post de televiziune: Vătafu TV, în 2015, dar nu a rezistat decât câteva luni, apoi a fost închisă de instanță. Postul lui de televiziune a emis doar online din câte știu eu.
  Oana Lovin a fost videochatistă și avea o emisiune la Metropola TV în 2021, dar a fost scoasă din grilă la doar o lună din câte știu eu.
 • Ce *** cauta mineru de Cozma in direct la RTV? De cand are el experienta in domeniul sanitar sa faca declaratii despre Covid?
 • Care e faza cu numele enumerate de la finalul articolului?
  Vreți, nu vreți, acestea sunt persoane publice promovate chiar de posturi generaliste. De exemplu, Lazarus e fost promovat de Kanal D.
  Sau Miron Cozma, cu "Mineriadele"...
  Sau Oana Lovin prin (fosta?) profesia ei.
 • Va primi o amendă cât factura la gaze pe o săptămână. Așa ,,veghează,, CNA la libera exprimare.

Trimite un comentariu

sus