Skip to main content

O nouă actriţă intră în distribuţia serialului Adela. Ce rol va avea Claudia Vasile

 
O nouă actriţă intră în distribuţia serialului Adela. Ce rol va avea Claudia Vasile

Serialul Adela revine pe Antena 1 cu un nou sezon şi completează povestea cu noi personaje. După ce a fost anunţată apariţia poliţistului Toma Lungu, interpretat de Nicodim Ungureanu, acum va intra în scenă şi Raluca Iftimie, fiica senatorului Alexandru Iftimie. Rolul acesteia va fi interpretat de actriţa Claudia Vasile.

Publicitate

Noul sezon al serialului Adela va fi difuzat începând din 27 ianuarie, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1.

Acţiunile şi, mai ales, dezvăluirile Ralucăi vor schimba parcursul vieţii unora dintre cele mai îndrăgite personaje de până acum.

O fire sensibilă şi uşor naivă, Raluca a suferit enorm din cauza lui Luca (Vlad Vîlciu), cu care a rămas însărcinată în urma unui viol, la o vârstă fragedă. 

Claudia Vasile, despre personajul interpretat: 

„Pentru mine, Raluca e un personaj complex, sensibil, fragil, dar, în antiteză, mai puternic decât orice om pe care l-am cunoscut. Ea reprezintă un puternic exemplu feminin care ştie să îşi păstreze eleganţa. Mă provoacă profesional la fiecare pas. Îmi iubesc personajul şi abia aştept să o cunoaşteţi!”. 

Însă un alt personaj-cheie o va ajuta pe Raluca să îşi recapete încrederea în ea şi în ceilalţi, spun oficialii postului fără alte detalii. 

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

Trimite un comentariu

sus