Skip to main content

Revine Adela Popescu, pleacă Cove. Schimbări la Vorbeşte Lumea, emisiunea de pe Pro TV

 
Adela Popescu. Foto: Pro TV
Adela Popescu. Foto: Pro TV

Adela Popescu se întoarce la Vorbeşte Lumea, după ce la începutul anului renunţase temporar la acest proiect pentru a naşte.

Publicitate

Conform protv.ro, noul sezon al Vorbeşte Lumea va începe de luni, 30 august, de la ora 10:30.

Adela Popescu va prezenta singură emisiunea. Gabriel Coveşeanu nu va mai face parte din acest proiect. Informaţia a fost confirmată de oficialii Pro TV pentru Paginademedia.ro.

”Dragii mei, nu mă aşteptam să vă dau aşa rapid această veste, dar... mă întorc! De luni ne revedem la Vorbeşte Lumea, de la 10:30. Ştiu deja că voi avea emoţii să fim împreună, aşa că sper să-mi fiţi aproape şi să vedeţi ce v-am pregătit alături de colegii mei.

Cum Radu e gata să îmi pregătească sandwich-ul de dimineaţă, mamaie să îl supravegheze pe bebeluş, iar copiii să picteze la grădiniţă, mă declar mai mult decât pregătită să ne vedem, de luni până vineri, la Vorbeşte Lumea”, a declarat Adela Popescu.

Cove, şase ani la Vorbeşte Lumea

Gabriel Coveşeanu (Cove) a prezentat Vorbeştea Lumea din septembrie 2015, după cum Paginademedia.ro a scris la vremea respectivă. Cove l-a înlocuit atunci pe Răzvan Fodor.

El a prezentat emisiunea alături de Nadine, Sore si Vica Blochina până în ianuarie 2016, lună în care Adela Popescu s-a alăturat proiectului.

Ulterior, Adela Popescu a renunţat în două rânduri la acest proiect pentru că se pregătea să nască. Ea a fost înlocuită de Lora.

Recent, Cove şi Lora au prezentat emisiunea în perioada ianuarie-iunie 2021. După plecarea Lorei, Cove a avut parte de alţi cinci co-prezentatori: Sore, Veve & Coţofană (matinalii PROFM), Theo Rose şi Viviana Sposub.

CITEŞTE ŞI: Lora, din nou la Vorbeşte Lumea. Îi ţine locul Adelei Popescu, însărcinată a treia oară

CITEŞTE ŞI: Lora pleacă de la Vorbeşte Lumea după cinci luni

CITEŞTE ŞI: Vorbeşte Lumea devine Gaşca Vorbeşte Lumea. Matinalii de la PROFM şi Theo Rose intră în echipă

CITEŞTE ŞI: SCHIMBĂRI la Vorbeşte lumea. Nadine, Vica şi Sore, înlocuite de Adela Popescu

CITEŞTE ŞI: Cove, în locul lui Răzvan Fodor la Vorbeşte lumea

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Susțineți-va postul preferat prin crearea de colaje /videouri, momente din emisiunile preferate și postați-le peste tot... Asa ca va certați în comentarii la un site de audiente e irelevant... Dar ce sa faci cu copii de grădiniță în fine...
 • Eu zic că în viața reală, Mile chiar e un om bun, doar că aici are o mască. :)
 • https://instagram.com/stories/bogdanciudoiu/2650219192033119644?utm_source=ig_story_item_share&utm_medium=share_sheet
 • Exact se cearta de nimica , în fiecare sezon spera postacii dar primesc aceeași amarate de emisiuni de locul 3
 • Dati audientele de aseara a emisiunii Splash, lider detasat de audienta pe toate categoriile de public
 • @alex9875 Kanal D nici nu intra in discutie boss :))) In afara de serile in care are Survivor e pur si simplu irelevant statistic.

  Toti ne sustinem canalele favorite, iar mile, as adauga un U si as scoate L.
 • Concluzie...ramane acelasi platou, cu prezentatori Adela - Shurubel - Bogdan Ciudoiu?!
 • Wtf atâta cearta pentru ce? Veșnică lupta dintre a1, pro, și Kanal D, de parca ar fi ale voastre... Dacă erau ale voastre înțelegeam... E greu sa citiți audiențele și sa nu mai fiți niște copii de grădiniță? Ani la rand "mile" și toți se cearta pe niște prostii... Mda
 • Mile se hraneste din atentia voastra...stie ca doar spunand ceva negativ poate avea atentie,asa ca totul depinde de noi daca il bagam s.au nu in seama
 • Păcat de Cove,era foarte bun.Nu atrăgea atenția asupra lui în detrimentul invitaților.Adela e plictisitoare, nu are haz și tot timpul rânjește la cameră.
 • @Alex, Mile este motivul pentru care comentez atat de rar pe aici, mi-e sila.
 • @mile
  Eu cred ca ești *** , altfel nu-mi explic cum de la fiecare comentariu vi cu niște comentarii mai penibile decat orice pe lumea asta . Înțelegem toți ca ești fan A1 dar deja oferi un spam extrem de nesimțit și agresiv.
  Unii oameni de pe aici mai vin cu informații în comentarii chiar n-am chef sa-ti citesc mizeriile în fiecare zi

  Ar cam trebui sa se ia masuri deja omul asta devine enervant și irelevant în același timp

Trimite un comentariu

sus