Skip to main content

Antena 1, emisiune nouă în grilă. Cu subiecte legate de sănătate. Un medic e prezentator

 
Antena 1, emisiune nouă în grilă. Cu subiecte legate de sănătate. Un medic e prezentator

O nouă emisiune în grila Antenei 1. Postul Intact aduce o producţie care abordează subiecte legate de sănătate. Un medic e prezentator.

Publicitate

Emisiunea se numeşte „MediCOOL” şi va debuta duminică, 29 august, de la ora 15:00.

Prezentatorul este Mihail Pautov, medic specialist în chirurgie generală la Institutul Clinic Fundeni. El va aborda alături de co-prezentatori şi invitaţi diverse subiecte legate de sănătate şi va răspunde întrebărilor venite de la telespectatori.

Co-prezentatorii doctorului Pautov sunt:

  • dr. Meroiu Alexandru Răzvan - medic stomatolog
  • dr. Elena Popa - Medic specialist Dermato-Venerologie şi Estetica Medicală
  • dr. Iulia Solomon - Medic specialist Dermato-Venerologie şi Dermatologie pediatrică
  • Iuliana Dabija - tehnician nutriţionist, psihonutriţionist şi arbitru naţional în cadrul competiţiilor interne de powerlifting

„Sănătatea este complexă şi se sprijină pe multe direcţii: sănătate mentală, sănătate fizică, somn, nutriţie şi sport, relaţii sociale etc. Trebuie să avem grijă de toate acestea, cu paşi mici, dar convingători, simpli şi uşor de realizat. Asta învăţăm la MediCOOL.

Şi mai învăţăm că doctorul este prietenul nostru şi merită vizitat cât mai des! Aveţi grijă de voi şi nu uitaţi să ne urmăriţi în fiecare duminică, de la ora 15:00, la Antena 1!”, a declarat gazda emisiunii, medicul Mihail Pautov. 

GALERIE FOTO - MediCOOL, noua emisiune din grila Antenei 1

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Au auzit antenele de Oz si vor sa fabrice si ei pe unul luand un nene antipatic cu un website cu abonati, care crede ca detine adevarul absolut.
    Pica sigur, la fel cum a picat in cap emisiunea cu nenea psihiatru care il copia pe Jerry Springer sau cine mai era la vremea aia.
  • Iu ,a prins locul 2 pe comercial la diferența mica de pro tv ,si pe national au fost la egalitate

Trimite un comentariu

sus