Skip to main content

Insula iubirii are premiera în luna mai. Antena 1 a programat câte două ediţii pe săptămână

 
Insula iubirii are premiera în luna mai. Antena 1 a programat câte două ediţii pe săptămână

Un nou sezon al reality-show-ului Insula iubirii ia startul la începutul lunii viitoare. Cel de-al şaselea sezon al emisiunii va avea premiera pe 2 şi 3 mai. Antena 1 a programt câte două ediţii pe săptămână ale emisiunii prezentate de Radu Vâlcan. 

Publicitate

Cinci cupluri au acceptat provocarea de a merge pe o insulă exotică, Coconut Island. În tot timpul petrecut pe insulă, ispitele aduse special în emisiune vor încerca să îi ademenească pe îndrăgostiţi. 

Cine sunt cuplurile care vor participa la Insula iubirii 2022, în continuare:

 • Cristina (30 de ani), de profesie medic stomatolog, şi Sebastian (25 de ani), specialist marketing au pornit în aventura vieţii lor pe Insula Iubirii după o relaţie de 1 an şi 2 luni. Cuplu solid, cei doi au lăsat să se înţeleagă încă de la prezentare că iubirea lor este una foarte puternică şi poate depăşi orice obstacol. 
   
 • Cerasela (26 de ani), consultant fonduri europene şi Rareş (28 de ani), specialist IT aduc, pe Insulă o poveste atipică, ce durează de aproape 2 ani. Cei doi s-au cunoscut online, atunci când sperau mai puţin, dar când aveau mai multă nevoie unul de altul. Fiecare simţea că e momentul să pună bazele unei relaţii serioase, iar decizia de a participa la acest show au luat-o împreună, însă mai mult pentru ca Cerasela să depăşească un bagaj emotional din trecut, care se reflectă însă în relaţia lor.
   
 • Lavinia (27 de ani) şi Reymond (26 de ani) sunt împreună de mai bine de 4 ani şi au venit tocmai din Irlanda pentru a da cel mai dur test al relaţiei lor. După o cerere în căsătorie atipică, în două etape şi mai multe despărţiri şi împăcări, cei doi au decis că Insula este testul suprem care le va răspunde la întrebarea care îi macină cel mai des – “În ce direcţie se îndreaptă relaţia noastră?”. Totodată, au mărturisit încă de la casting că dacă vor pleca împreună de pe Insulă, vor încununa relaţia lor tumultuoasă cu o mult-aşteptată căsătorie. 
   
 • Priscilla (22 de ani), studentă la Medicină şi Bogdan (23 de ani), masterand în Managementul Afacerilor, s-au înscris în show din dorinţa de a vedea cât de solidă este relaţia lor. Tineri, la început de drum, dar împreună de mai bine de 2 ani, cei doi au mărturisit încă de la început că gelozia ei este cea care i-a determinat să participe la Insula Iubirii. Dacă vor reuşi sau nu să îl treacă, rămâne de văzut.
   
 • Teodora (19 ani) şi Alexandru (31 de ani) formează un cuplu de aproape 1 an, atât în viaţa de zi cu zi, cât şi profesional – el este magician pentru copii, iar ea asistenta lui. Singura pereche de pe Insulă care şi-a oficializat relaţia în faţa ofiţerului de Stare Civilă afirmă fără nicio temere: “Noi avem o relaţie perfectă!”.
   

GALERIE FOTO. Cuplurile de la Insula iunirii - Temptation Island 2022

 

Cine sunt ispitele masculine de la Insula Iubirii 2022, AICI

Cine sunt ispitele feminine de la Insula iubirii 2022, AICI

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Milgika Milgika
  In Mai ? Pai frica de concurenta. A scazut Survivor (dar tot dublu comercial peste Bucatarii Zero); asa ca Antenuta Fricoasa acum baga Insula Zero ?
  Dar de ce nu o muta vineri, la bataie cu Talentele ? Frica nu Mile postac ?
 • abc+ abc+
  Vor lua bătaie soră cu moartea de la Survivor și Kanal D, o să fie la același nivel cu Chefii cu limite

Trimite un comentariu

sus