Skip to main content

Antena 1 anunţă premiera emisiunii cu Micutzu, România are Roast. Va fi programată miercurea

 
Antena 1 anunţă premiera emisiunii cu Micutzu, România are Roast. Va fi programată miercurea

Noua emisiune România are Roast, o combinaţie de show de umor, emisiune de travel şi reality, va avea premiera în luna mai. Emisiunea va fi difuzat începând cu data de 11 mai, în fiecare miercuri, de la ora 20:30, anunţă Antena 1.

Publicitate

În show-ul prezentat de Micutzu, două echipe de comedianţi, Pârşii circumspecţi şi Marmotele vesele, vizitează regiunile ţării şi se duelează în momente de stand-up, miza fiind premiul de 10.000 de lei, în fiecare ediţie. 

Cosmin Natanticu, alături de Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco şi Dan Frânculescu formează echipa Pârşii circumspecţi, echipă ce se va confrunta cu Marmotele vesele, echipa condusă de Cătălin Bordea, şi ai cărei membrii sunt Radu Bucălae, Nelu Cortea, Teodora Nedelcu şi Teo Ioniţă.

Din proiect face parte şi Loredana, împreună cu orchestra Agurida, care va asigura momentele muzicale ale emisiunii. 

Citeşte şi: Antena 1 lansează un nou show, cu Micutzu prezentator. Va fi o emisiune de comedie, travel, reality, cu muzică asigurată de Loredana şi orchestra ei

Cătălin Bordea, căpitanul echipei Marmotele vesele:

„Formatul este foarte antrenant pentru noi. Avem parte de probe destul de solicitante şi roast-uri bazate exclusiv pe regiunile vizitate prin ţară. Până acum pot spune că cel mai greu mi-a fost să scriu despre Oltenia pentru că am încercat să fac ca stereotipurile din acea regiune să nu li se para jignitoare.”

Cosmin Natanticu, căpitanul Pârşilor circumspecţie:

„Echipa noastră este foarte unită, competitivă şi ascultătoare, ca nişte pârşi adevăraţi. Nu cred că mi s-a părut nimic greu pentru că atunci când faci ce-ţi place, nimic nu pare complicat, dar pot spune că a fost mai dificil să scriu despre zona Banatului pentru că nu am avut de ce să mă leg pentru a face roast”.

Pentru ca probele date de Micutzu să fie înţelese bine de ambele echipe, Andrei Ungureanu şi Rikito Watanabe s-au alăturat proiectului România are Roast.

Trimişii lui Micutzu au fost alături de echipe în călătoria prin ţară, Andrei Ungureanu însoţind echipa Pârşilor circumspecţi şi Rikito Watanabe fiind alături de Marmotele vesele.

„În momentul în care a venit propunerea am spus „da” fără să mai stau pe gânduri. România are Roast mi-a oferit ocazia să ies din zona de confort şi să călătoresc cu echipa Pârşilor alături de care m-am simţit foarte bine. Nu vorbisem cu niciun membru al echipei înainte de acest proiect, tocmai de accea am avut reţineri la începutul filmărilor, dar cunoscându-i am observat că sunt oameni cu care poţi comunica şi alături de care te poţi simţi bine”, a spus Andrei Ungureanu, călăuza echipei Pârşii circumspecţi.

Fostul concurent Chefi la Cuţite, Rikito Watanabe, a ghidat echipa Marmotele vesele prin experienţa România are Roast:

„Nu e uşor ca un japonez să vorbească româneşte, mai ales într-o emisiune ca România are Roast. Sunt foarte mândru de prezenţa mea în emisiune şi pot încadra această experienţă drept una dintre cel mai minunate din viaţa mea. La filmări a fost foarte amuzant, am învăţat multe tradiţii locale şi am vizitat România. Echipa Marmotele vesele este foarte bună, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea şi Teo Ioniţă sunt adevăraţi profesionişti. Am apreciat mult la ei faptul că atunci când nu m-am descurcat să spun unele cuvinte în româneşte m-au ajutat”.

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tocmai ca nu pricepi sigur nimica ha

    Cred că tu ești ăla care nu are creierul necesar să înțeleagă. Hai că dacă vrei cu jigniri începem. Și acum hai *** că ți-ai luat țeapă cu toată grila de primăvară
  • Iumor se termina când începe cealaltă, poate 3 săptămâni, urmează semifinala , nu știu dacă e și ediție de roast
  • Nu-mi fac griji Mile, însă sunt toate în aceeași zona de umor. În fine, să vedem ce audiențe va face
  • În luna mai începe și Stand-up Revolution, cam multe show-uri de umor, România are roast ,Stand up Revolution si iumor apropo de iumor câte ediții mai sunt din noul sezon? În comunicatul de pe site-ul a1.ro scrie că Iulia Albu va fi ultimul jurat surpriză din acest sezon de iumor
  • Ni îți face probleme postac , o sa fie și revolution, poți sa pui când vrei , numai ca astfel de emisiuni nu sunt la alții ha
  • Întâi să vedem dacă apucă să fie difuzată :)))))

    Scuze, nu m-am putut abține XD

Trimite un comentariu

sus