Skip to main content

Concurenţă pentru alegerile reprezentanţilor TVR: 12 candidaţi înscrişi. Dorin Chioţea, Monica Ghiurco şi Adrian Sobaru, printre nume

 
Dorin Chioţea, şeful departamentului sport, printre candidaţii pentru un loc în Consiliul de Administraţie al TVR, din partea angajaţilor
Dorin Chioţea, şeful departamentului sport, printre candidaţii pentru un loc în Consiliul de Administraţie al TVR, din partea angajaţilor

12 persoane şi-au depus candidatura la alegerile pentru reprezentanţii salariaţilor în Consiliul de Administraţie al TVR.

Publicitate

Printre aceştia se numără Dorin Chioţea, şeful departamentului sport, jurnalista Monica Ghiurco (care a mai ocupat în trecut această funcţie) sau producătorul Răzvan Butaru.

Pe lista candidaţilor se află (şi nu e prima dată) şi Adrian Sobaru, tehnicianul care în trecut s-a aruncat de la un balcon al Parlamentului şi a intrat cu maşina în gardul Guvernului.

Alegerile pentru cei doi membri din partea angajaţilor în Consiliul de Administraţie se vor desfăşura marţi, 9 noiembrie, urmând ca miercuri să se anunţe lista câştigătorilor.

Paginademedia.ro prezintă în continuare lista celor 12:

 1. Răzvan Lucian Butaru
 2. Dorin Chioţea
 3. Dietlinde Dinesz
 4. Marius Gavrilă
 5. Monica Ghiurco
 6. Adrian Ionescu
 7. Luminiţa Gabriela Iordănescu
 8. Sorin Laurenţiu Mitrea
 9. Onea Pascal Florin Bogdan
 10. Adrian Ion Sobaru
 11. Ion Stavre
 12. Emanuel Sorin Torică

Campania electorală se va desfăşoara începând de joi, 4 noiembrie 2021, ora 21.00 şi se va desfăşura până luni, 8 noiembrie 2021, ora 21.00.

Amintim că TVR este într-un blocaj întrucât mandatul directorului general interiman, Ramona Săseanu, a ajuns la final săptămâna trecută. Unul dintre efectele acestui blocaj este că angajaţi nu-şi vor primi salariile al timp deoarece nu se pot face plăţi fără semnătura directorului general.

Reprezentanţii TVR au anunţat angajaţii, într-o notă internă, că se estimează că „plata drepturilor salariale ar putea fi efectuată cu o întârziere de circa 5 zile lucrătoare, în condiţiile numirii CA şi desemnării noului Preşedinte Director General/ordonator de credite până la data de 16 noiembrie.”

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Singurul profesionist din lista asta e Răzvan Buzău. În rest, doar pseudo-jurnalisti. Cum sa le dau votul lui Chiotea, Ghiurco și alții cu același trecut jalnic? Nici nu am de gând sa ma duc la vot. Nu vreau sa fiu partasa la păcăleli și glume proaste? Clar, Monica? Clar Chiotea?
 • Numai neprofesioniști, numai fripturiști, numai oameni care sunt strict paraleli cu profesia. Ce a făcut, de pilda, notabil, numita Iordănescu Luminița? Ca Monica Ghiurco a fost omul PSD, fata bună a lui Năstase, și propagandista național - comunustului Larry Watts, format la școala lui Ilie Ceaușescu? Ce a făcut ilustrissimul dr. doc. Dorin Chiotea? A plins ca să își securizeze postul, a dat din coate, a ajuns pe nemerit șef la Sport și a omagiat-o pe doamna Saseanu. Nu merita votat nici unul. E jale. E vai de capul nostru.
 • Dacă nu câștigă Chioțea, Europa FM scrie pe el. Și Cristache la fel.
 • Dorin Chiotea e cel mai bun reporter de live din Romania. De departe! Un tip multilateral, capabil sa faca din nimic subiecte interesante, la zece clasa distanta fata de orice teverist obosit. Din pacate se va baga intr-o cloaca in care niste fripturisti si sinecuristi il vor acoperi cu toate zoaiele.
  Leule, retrage-te cat mai e timp!
 • Ce blestem pe televiziunea publica: Torica, Butaru, Stavre, Chiotea, Onea, Sobaru, Iordanescu. Horror!!!

Trimite un comentariu

sus