Skip to main content

Pro TV anunţă noul juriu Românii au talent: Iese Alexandra Dinu, intră Bobonete. Cine e al patrulea?

 
Pro TV anunţă noul juriu Românii au talent: Iese Alexandra Dinu, intră Bobonete. Cine e al patrulea?

Pro TV anunţă nume noi în juriul Românii au talent, show care va reveni cu sezonul 12 în 2022. Dacă despre plecarea lui Florin Călinescu se ştia din luna iulie, postul TV se desparte şi de Alexandra Dinu (care a fost jurat în sezonul 11). 

Publicitate

Mihai Bobonete şi Dragoş Bucur se alătură emisiunii de la Pro TV. 

Noul juriu anunţat în această seară, chiar la Ştirile Pro TV, este format din Andra, Andi Moisescu, Mihai Bobonete şi Dragoş Bucur. 

Noutăţile vin în contextul în care astăzi au început filmările pentru noul sezon al show-ului, cel cu numărul 12, care va fi difuzat în primăvara lui 2022. 

Plecarea lui Florin Călinescu

Florin Călinescu şi-a anunţat despărţirea de Pro TV la jumătatea lunii iulie. Acesta a spus că nu va mai apărea nici în emisiunea Românii au talent, unde era jurat din 2015.

Ulterior, a detaliat subiectul la postul „părintelui" Pro TV, Adrian Sârbu. La Aleph News, acesta a spus că „Spiritul Pro nu mai există”, printre altele. 

În final, Călinescu s-a alăturat postului Prima TV. A fost anunţat oficial în urmă cu două săptămâni. 

Istoria juriului de la Românii au talent

Una dintre suprizele anului 2021 la Românii au talent a fost plecarea din juriu a lui Mihai Petre. Alexandra Dinucea care a plecat acum, îl înlocuia pe coregraf. 

În cel mai recent sezon de Românii au talent, cel din primăvara lui 2021 (cu numărul 11), la masa juriului au stat  Andi Moisescu, Alexandra Dinu, Andra şi Florin Călinescu.

La cârma emisiunii de la Pro TV au fost de la început Smiley şi Pavel Bartoş. Câteva schimbări din juriu au marcat, însă, show-ul.

La începuturi, Pro TV s-a bazat pe formula Andi Moisescu, Andra şi Mihai Petre.

Au rezistat împreună până în anul 2014, când Mihai Petre a trecut la Antena 1. Plecarea lui Petre a venit în contextul plecării producătoarei Mona Segall la postul Intact.

Locul său era luat de Mihaela Rădulescu. Aceasta din urmă avea să se despartă de show-ul de talente în 2018, fiind înlocuită tot de Mihai Petre.

Un al patrulea jurat se aşeza la masa juriului, tot în 2014: Bebe Cotimanis.

Cotimanis avea să fie înlocuit, în 2015, de Florin Călinescu.

În sezonul cu numărul zece, juriul Românii au talent era format din: Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre şi Florin Călinescu.


ISTORIA show-ului ROMÂNII AU TALENT


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dragoş Bucur şi Mihai Bobonete merită din plin în acest juriu, sunt doi actori foarte buni. Dar parcă domnul Bobonete susținea destul de tare că nu va face parte din acest juriu, că şi dacă i s-ar propune, ar refuza, şi multe alte chestii. Aşa a spus după plecarea lui Floriiiiin Căăliiiinescuuu! :))))

Trimite un comentariu

sus