Skip to main content

Pro TV a anunţat numele noului serial pe care-l va difuza din toamnă. Filmările au început deja

 
Anghel Damian, Creative Producer al noului serial. Sursa foto: Facebook
Anghel Damian, Creative Producer al noului serial. Sursa foto: Facebook
Pro TV a că a început filmările pentru noul serial pe care-l va difuza în toamnă, după cum a relatat Paginademedia.ro. Se numeşte Clanul şi are la bază un format turcesc.
Publicitate

„Un clasic... care aduce acel twist mereu surprinzător“, aşa descrie Pro TV noua producţie, care este o adaptare după formatul Icerde.

Seria a fost difuzată la noi Happy Channel şi TDC sub numele de „Intrusul”, cu actorii Çağatay Ulusoy („Feriha”, „Yaman”) şi Aras Bulut Iynemli în rolurile principale.

Televiziunea nu a dat detalii despre distribuţia din noul serial, însă firul roşu al poveştii este lupta dintre Poliţie şi Mafie.

Potrivit TV Mania, în serial joacă nume cunoscute care au făcut parte din echipa Vlad, dar şi debutanţi. Producţia a fost lăsată în mâinile lui Anghel Damian - actor, scenarist şi chiar regizor al episoadelor finale din Vlad.

Antonii Mangov, Programming Director Pro TV, despre noul serial:

„O producţie de calitate, cu o valoare cinematică, multiple locaţii de filmare, dar şi cu numeroase scene de exterior, toate vor completa experienţa Clanul.

Abia aşteptăm să împărtăşim primele imagini ale primului sezon cu cei de acasă şi să îi introducem într-un invers care îi va captiva din prima secundă”. 

Anghel Damian, Creative Producer, a declarat pentru PRO TV:

„După câteva luni de lucru la serialul Clanul, pot spune că ceea ce urmează să vedeţi este un summum de calitate pentru un serial de ficţiune în limba română.

De la distribuţie, la poveste, de la imagine, la muzică, de la locaţii, la acţiuni spectaculoase, totul este de-a dreptul impresionant.

Un labirint către o lume interzisă, unde binele şi răul se amestecă şi dragostea şi ura se confundă.”

Icerde, o producţie semnată de Ay Yapim, este distribuită la nivel internaţional de Eccho Rights.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Filmoteca, în Clanul vor juca și o parte din actorii din Vlad ,dar majoritatea vor fi actori noi.
 • Icerde am vazut, este destul de bun.
  Dar, sincer, vroiam o adaptare dupa un alt serial de succes din Turcia; numit Cukur -Legea Familiei (difuzat de Happy). Pare mult mai interesant.
 • Sper sa vad destui actori din Vlad. In special pe Adi Nartea.
 • deja stiti cum o sa fie ori va obliga

  Cum te-a obligat pe tine postacule sa te uiti la fotbal la Antenuta Zero. Obligat de sefi. Ha ha ha !
 • Off topic: Pro TV a început un concurs online în care oameni vor putea ghici restul antrenorilor de la Vocea României până pe 20 iunie. Cine reușește câștigă un abonament la Neversea
 • @Comentatorul Coloana sonoră e cea mai importantă dintr-un serial ,,,,la serialul Clanul coloana sonoră cred că trebuie să conțină emoție,motivație,determinare pentru un serial mafiot !
 • În afara de angajați pr nicio părere

  Pai uite ca a aparut un angajat antenist aici. Ha ha ha !
  Zi de Antenuta Zero postacule. Cu Roast Zero umilit !
 • Sunt Anonim , ambii au promovat serialul alături de Anghel Damian, încet, încet se vor afla toți actorii. Un alt nume din distribuție este Adrian Titieni.

Trimite un comentariu

sus