Skip to main content

NUMIRE. TVR are un nou şef la Sport, după demisia lui Dorin Chioţea

 
Dan Vasile a fost numit şeful departamentului Sport în TVR. Sursa foto: Facebook/Dan Vasile
Dan Vasile a fost numit şeful departamentului Sport în TVR. Sursa foto: Facebook/Dan Vasile

TVR l-a numit pe Dan Vasile ca noul şef pe departamentul de Sport. Jurnalistul lucrează de peste 20 de ani în televiziunea publică.

Publicitate

Numirea lui a venit după ce Dorin Chioţea, fostul şef al Departamentului Emisiuni şi Ştiri Sportive din TVR, şi-a dat demisia, după numai un an în această poziţie.

Care a fost problema?

Birocraţia sufocantă, după cum a spus pentru Paginademedia.ro. Chioţea le-a motivat colegilor săi într-un mesaj că decizia sa are „rădăcini solide în obligaţia legală de a depune declaraţia de avere“.

Cine este Dan Vasile, noul şef TVR pe Sport

Dan Vasile are 51 de ani şi deţine un contract cu televiziunea publică încă din 1999. El a  spus, pentru Pro Sport, că are misiunea de a creşte valoarea producţiilor sportive de la TVR, dar şi de a „curăţa” imaginea gigantului media.

„Încerc să duc mai departe munca începută de Dorin Chioţea şi să facem în aşa fel încât Sportul de la TVR să se ducă mai sus. Acum, sunt doar vorbe. Faptele trebuie să vorbească şi sper să o facă”, a declarat Dan Vasile pentru ProSport.

Numirea lui Dan Vasile este interimară, dar poate fi prelungită în anumite condiţii.

Carte de vizită Dan Vasile

 • Infomedia – 1996-1997
 • Cronica Română – 1997-1999
 • Sportul Românesc – aprilie – septembrie 99-99
 • TVR – 1 septembrie 1999 – prezent

CIteşte şi: Dorin Chioţea, demisie de la şefia sportului TVR: "Birocraţia este sufocantă". Ce spune jurnalistul pentru Paginademedia.ro

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Livia Pila Livia Pila
  Sa nu se uite totuși ca Dorinel e obligat prin lege sa depună declarația de avere. Și cea de la începutul, și cea de la sfârșitul mandatului. Același lucru trebuie sa îl facă basistul Prisecaru. Drăgălașa Turturica răspunde direct de asta. Fiindcă chiar dacă ai venit în TVR cu misiune politica, nu ești mai presus de lege. Dacă aceste declarații nu vor apărea pe site pana pe 15 august,asa, cadou de Sfânta Maria, voi depune eu sesizare la ANI. Se aude domnule PDG rupt complet de realitate?
 • Adi Adi
  Dacă spui ca vrei să duci mai departe ,,munca,, lui Chiotea te descalifici de la prima frază. Doar dacă nu vrei să o duci la groapă!
  Ce a fost și ce a ajuns redacția sport de la TVR!
 • S S
  Normal,daca nu e la Antene
 • Mile Mile
  Cum a fost numit oricum e indiferent

Trimite un comentariu

sus