Skip to main content

Ştirea serii. Dana Chera, fostă Dana Grecu se întoarce pe TV! Din nou. Unde, când şi ...de ce?

 
Ştirea serii. Dana Chera, fostă Dana Grecu se întoarce pe TV! Din nou. Unde, când şi ...de ce?

"Când am primit propunerea, omul care m-a sunat mi-a zis - stai jos, că vreau să-ţi spun ceva", spune Dana Chera (fostă Dana Grecu) despre revenirea ei în televiziune. "Prima mea reacţie când am auzit postul? Am tăcut, nu am zis nimic." Cel care o suna era Marius Huc, iar propunerea era pentru Etno TV, acolo unde Huc este, mai nou director de programe. "Apoi mi-a explicat despre ce este vorba şi am înţeles", a continuat Dana Chera.

Publicitate

Dana Chera revine pe TV şi va avea emisiuni la Etno TV, post de muzică populară care acum se transformă într-un canal generalist şi va avea şi o componentă informativă.

Ce va face Dana Chera la Etno TV, în continuare.

Dana Grecu, pentru Paginademedia.ro:

"Oricine aude Etno pune egal cu muzica populară. Pentru cine vrea să citească doar titlul, pare o nebunie. Dar am încercat să înţeleg, iar lucrurile sunt foarte logice: publicul care simpatizează Etno TV este "alergat" de posturile de ştiri. Este un public care votează, care vrea să fie infomrat, care îngroaşă rândurile la plata taxelor.

Mai mult, este un public relaxat, nu este un public înverşunat, şi eu abia aştept să mâ întâlnesc cu el. Nu i-aş spune un public bătrân, nici publicul doar unei generaţii. Pentru că sunt şi mulţi tineri care ascultă muzică populară şi care se regăsesc în tradiţii şi în portul popular. Niciun om politic, nimeni nu poate judeca un public după muzica pe care o ascultă."

"Pentru mine este o revoluţie sufletească, în sensul că nu mă simt departe de aceşti oameni: sunt părinţii noştri, sunt bunicii noştri. Un public care nevoie de informaţie echilibrată, corectă.

Ce emisiuni va face la Etno? Un talk-show de seară şi un program de weekend.

Talk-showul va fi unul social, politic, de prime-time. Va fi difuzat între orele 20.00 şi 22.00, de două ori pe săptămână, spune Dana Chera.

Celălalt program este "un proiect de suflet". "O emisiune de weekend, care se va ocupa de wellbeing, dar adaptată, evident, publicului Etno TV. O emisiune care ne va învăţa cum să trecem peste greutăţile vieţii, dar să rămânem zdraveni la cap şi sufleteşte. O emisiune despre tainele minţii, dar despre suflet 100%", a explicat Dana Chera pentru Paginademedia.ro.

Dana Chera - fostă Dana Grecu, a realizat emisiuni la Antena 3 până în urmă cu patru ani, când a intrat în concediu de maternitate. Nu s-a mai întor la Antena 3 şi a explicat pe larg motivele într-un interviu acordat Paginademedia.ro.

În vara lui 2020, a revenit pe TV, la postul de nişă Medika TV, unde a realizat emisiuni timp de aproape un an.

Reamintim că Etno TV a anunţat că se transformă dintr-un post de muzică populară într-un canal generalist. Marius Huc (fost Antena 3, Prima TV, Realitatea) a venit ca director de programe şi are în proiect un tronson de seară cu specific informativ, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Citeşte şi: Plecare surpriză: De la vârful Realitatea, la conducerea Etno TV. De ce la postul de muzică populară?

Citeşte şi: SCHIMBARE după 20 de ani. Etno TV se transformă. Nu va mai fi post de muzică populară

Citeşte şi: CNA. Felix Rache, fost jurnalist, acum în Consiliul Judeţean Buzău, intră acţionar la Etno şi la Taraf

Citeşte şiINTERVIU. Dana Chera Grecu: De ce nu se mai întoarce la Antena 3? „Pauza de doi ani m-a făcut să văd lucrurile altfel”

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • "Mai mult, este un public relaxat, nu este un public înverşunat, şi eu abia aştept să mâ întâlnesc cu el." Mda, imi amintesc cat de "relaxata" era la Antena 3.
  • Etno TV va fi de gen TVR 1 când a fost de infotainment în 2017, cred.

Trimite un comentariu

sus