Skip to main content

FOTO. Film Cafe vine cu o imagine împrospătată şi noi promouri de post

 
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Film Café, televiziune ce aparţine de grupul AMC, va avea un nou „look”, începând cu 10 mai. „Imaginea proaspătă îşi păstrează principalele caracteristici, dar cu un aspect mai curat, mai modern şi mai dinamic”, anunţă reprezentanţii televiziunii.

Publicitate

Ce schimbări vor apărea la nivel de design?

Logo-ul nu se va schimba şi va rămâne aşa cum este în prezent, pentru o identificare uşoară. Elementele vizuale caracteristice canalului vor continua să prezinte clădiri metropolitane 3D, dar într-un mod mai abstract, mai grafic - zi şi noapte, în funcţie de momentul zilei, anunţă Film Cafe. 

Coloana sonoră care însoţeşte spoturile televizate se schimbă, de asemenea, uşor; motivele muzicale rămân recognoscibile, dar sunt completate de zgomotul oraşului. 

Culorile Film Café au fost, de asemenea, actualizate: portocaliu şi violet au fost adăugate la actualul albastru turcoaz. 

 

De ce această schimbare?

Scopul AMC Networks este de a simboliza atmosfera metropolitană şi conţinutul premium şi sofisticat al "metropolei cinematografiei". 

În materie de conţinut, pentru luna mai, Film Cafe va avea titluri precum „Bibliotecarul: Comoara din spatele cărţilor, Întoarcerea la Minele Regelui Solomon, Dracula şi Pocalul blestemat”, saga fantastică romantică cu tematică vampiriană Amurg, cu cele 5 filme: Amurg, Lună Nouă, Eclipsa, Zori de zi – părţile 1 şi 2; sau Piedone, aventuri cu pumni şi picioare în Africa, Egipt şi Hongkong. 

 
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Leo Leo
    Diji pisti tât...statia (cica) de "stiri"...lupul schimba blana dar ...naravul, ba,...
  • SobySobea SobySobea
    @Dani, știu că folosesc aceeași grafică, dar și-a restilizat doar. Este ca și cum îți restilizezi sigla, așa și cu grafica.
  • Dani Dani
    Sobysobea. Digi 24 exista din 2012 dar nu au schimbat grafica deloc in acesti ani. Nici o schimbare
  • SobySobea SobySobea
    Și Digi 24 a schimbat grafica de astăzi: Au introdus ce urmează pe burtieră.
    Am văzut ce urmează pe burtieră. Grafică de amatori.
    Poate urmează ca Digi 24 să introducă teleshopping, ca să facă reclamă la greu cu AloShop și MediaShop.
  • Anton Aurel Anton Aurel
    Cum să dubleze?Orice film sau serial e o opera de artă.Poate să dubleze conținutul.
  • Tudor Tudor
    Sa vina cu ceva in plus fata de celălalte programe tv! Sa dubleze filmele, serialele in romană ca in alte tari dezvoltate din Europa! Netflix a început deja!

Trimite un comentariu

sus