Skip to main content

FINALA SuperStar. Cine sunt concurenţii care se luptă pentru marele premiu?

 
FINALA SuperStar. Cine sunt concurenţii care se luptă pentru marele premiu?

SuperStar îşi dispută marea finală. Show-ul care a debutat în septembrie ajunge, în această seară, la final. Cine sunt concurenţii care se luptă pentru premiul de un milion de lei, pus în joc? 

Publicitate

Finala show-ului SuperStar, pariul Pro TV din această toamnă, este astăzi, 17 decembrie, de la ora 20:30

Alessandro Mucea, Alexandru Precup, Maria Jugănaru şi Romina Apostol sunt cei patru concurenţi care luptă pentru „titlul” de SuperStar.

Mecanismul finalei SuperStar: fiecare dintre cei patru concurenţi va urca pe scenă de câte trei ori. Două dintre piese le vor interpreta singuri şi una alături de o vedetă. Alessandro o va avea lângă el pe AMI, Alexandru pe Irina Rimes, Maria pe EMAA şi Romina pe Liviu Teodorescu. (Mai multe detalii şi pe protv.ro)

La final, câştigătorul va fi stabilit prin votul publicului. Cei patru juraţi - Smiley, Raluka, Marius Moga şi Carla’s Dreams - doar vor asista la spectacol. 

GALERIE FOTO - Cine sunt finaliştii SuperStar?

  • Alessandro Mucea
  • Alexandru Precup
  • Maria Juganaru
  • Romina Apostol

SuperStar, pariul Pro TV toamna aceasta

Show-ul SuperStar a debutat în luna septembrie, cu Smiley, Raluka, Carla's Dreams şi Moga în juriu. Pro TV a anunţat, în luna februarie, că a cumpărat licenţa internaţională pentru această emisiune.

Show-ul este făcut după un format care a avut premiera în Marea Britanie în urmă cu 20 de ani.

SuperStar este, practic, ediţia românească a formatului internaţional Idol. Show-ul a fost lansat în Marea Britanie, în 2001, şi de atunci a fost adaptat în peste 55 de ţări. A fost, printre altele, pe televiziuni şin Germania, Statele Unite ale Americii, Olanda, Franţa sau China.

Un detaliu interesant: The Idols a fost în urmă cu câţiva ani şi în „grădina" Antena 1. Postul Intact a luat licenţa, însă nu a apucat să producă show-ul de televiziune.

Pe de altă parte, SuperStar a fost văzut ca un pariu şi pentru că nu s-a făcut Vocea României. A fost pentru al doilea an la rând, când Vocea României nu s-a regăsit în grila postului.

Prin comparaţie, audienţele SuperStar au fost mult sub cele pe care le scotea în mod normal Vocea României. 

La debut, SuperStar a adunat peste un milion de telespectatori în fiecare minut. Au fost şi ediţii când a sărit de 1,2 milioane de persoane. Paginademedia.ro a tratat pe larg acest subiect, AICI


Citeşte şi: Românii, cu ochii pe SuperStar. Pro TV, lider cu noul show muzical. Cifrele serii


Theo Rose prezentatoare la SuperStar

Formatul a presupus lipsa unui prezentator, la început. Apoi, după două luni, cântăreaţa Theo Rose s-a alăturat show-ului. Se întâmpla în faza semifinalelor. 


Citeşte şi: După două luni fără, SuperStar şi-a luat prezentatoare


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cred că va câștiga Alessandro Mucea ,dar eu aș vrea să câștige Romina Apostol. Astăzi a apărut un interviu cu Amir Mor Hason ,head of production Pro TV realizat pentru PRO TV Plus, în care a vorbit despre echipa de producție din spatele show-urilor Pro TV ,dar și despre ce ne așteaptă în 2022 pe PRO TV.

Trimite un comentariu

sus