Skip to main content

George Buhnici, după scandalul zilei: "Pedofilia e o crimă şi trebuie pedepsită". Cum a ajuns subiectul zilei şi ce spune despre declaraţia "am o nevastă care arată ca o minoră"? "Era o metaforă"

 
Sursa foto: Facebook/George Buhnici
Sursa foto: Facebook/George Buhnici

Fragmente din declaraţiile date de George Buhnici unui reporter de la Xtra Night Show au declanşat scnadalul ultimelor zile pe online. De pe plaja de la Neversea, George Buhnici a spus, printre altele că "am o nevastă care arată ca o minoră", a vorbit despre "fete care arată bine şi care nu arată bine" - "Mai mergeţi pe la sală, fetelor". "Putem fi de acord că e normal să ne uităm la ţâţe şi la buci? Aia vreau să văd la mare", a mai spus în interviu.

Publicitate

Într-un text publicat astăzi, George Buhnici reacţionează la acuzaţiile de misoginism şi pedofilie: 

"Pedofilia este inacceptabilă, e o crimă şi trebuie pedepsită! Îmi iubesc soţia şi încurajez pe fiecare să aibă grijă de sănătatea lui. Nu mă voi opri să spun ce gândesc dar voi fi mult mai selectiv cu locurile unde vorbesc."

O să îmi aleg cuvintele mai cu grijă, mai notează Buhnici.

Detalii, în continuare:

Totul a pornit de la un interviu luat de un reporter de la Capatos pe plaja de la Neversea, În plin festival. Interviul difuzat de Antena Stars nu mai este public pe youtube.

Ce a spus George Buhnici (transcriere via Libertatea):

Am venit să ne întâlnim cu prietenii, să ridicăm degetul mijlociu în faţa pandemiei, să ne uităm acolo, în depărtare, la 60 de kilometri, şi să ne bucurăm că nu suntem acolo şi suntem aici şi să ascultăm muzică bună

Şi-am văzut fete care arată foarte bine, aici. Dar am văzut şi fete care nu arată foarte bine. Şi nu aş vrea să mi se interpreteze, suntem la festival, putem să dăm vina pe orice, bă, dar serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor!

Venim la mare ca să vedem piele, aş vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Pentru că de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăţi piele şi sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi şi cu altceva decât cu decolteul. Putem fi de acord că e normal să ne uităm la ţâţe şi la buci? Aia vreau să văd la mare!

„Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele. Jur. Uită-te la ea!”.

VIDEO. Declaraţiile lui George Buhnici de la Capatos:

George Buhnici: Pedofilia este o crimă. Obezitatea, o problemă de sănătate publică"

" Îmi iubesc soţia şi încurajez pe fiecare să aibă grijă de sănătatea lui", scrie azi George Buhnici. "Pedofilia este inacceptabilă, e o crimă şi trebuie pedepsită! Oricine mă cunoaşte ştie ce relaţie am cu soţia şi că nu încurajez pedofilia", notează el.

George Buhnici:

La cât mă pricep eu, femeilor le place să fie admirate, respectate, să primească flori şi complimente. Să îi spui unei femei că arată mai tânără decât vârsta din buletin este ceea ce îşi doresc marea majoritate, mai ales după vreo 30 de ani. În cazul soţiei mele, chestia asta se vede.

Nu despre asta e scandalul zilei. Ci despre faptul că aş încuraja pedofilia şi că aş fi misogin. Să le luăm pe rând.

Nu e prima dată când îmi complimentez soţia că arată mult mai tânără.
O fac constant, am făcut-o şi acum vreo trei ani când am spus că arată ca o minoră într-o postare pe Instagram. Era evident o metaforă. Dacă o spune un comediant, e umor? Dacă o spun eu, de ce devine altceva decât o glumă, fie ea şi de slabă calitate? Oricine mă cunoaşte ştie ce relaţie am cu soţia şi că nu încurajez pedofilia. Nu mă aşteptam ca, din tot ceea spun şi fac, o metaforă să aibă un astfel de succes după un interviu pentru un show de la TV.

Am criticat public expunerea obezităţii şi celulitei. Nu sunt primul care spune că avem o epidemie de obezitate. O spun medicii şi o vedem cu toţii.

Da, am spus că fetele ar trebui să mai treacă pe la sală. Întrebaţi antrenorii de toate felurile câţi copii mai ajung la sport. Am spus-o pe un ton sarcastic, cu ironie, pentru un show de TV şi a deranjat. Dar e adevărat.

Poziţia lui George Buhnici, aici.

Buhnici mai spune că au fost şi conturi false care au amplificat scandalul:

"Anatomia lor este aproape identică. O bucată cu potenţial se scoate din context apoi ajunge pe Reddit sau pe unele grupuri de facebook. Subiectul este apoi amplificat pe Twitter şi facebook de conturi false până prinde tracţiune. Cu puţin noroc, după câteva zile subiectul devine interesant şi pentru oameni reali."

"În concluzie!", scrie Buhnici: "Pedofilia este inacceptabilă, e o crimă şi trebuie pedepsită! Îmi iubesc soţia şi încurajez pe fiecare să aibă grijă de sănătatea lui. Nu mă voi opri să spun ce gândesc dar voi fi mult mai selectiv cu locurile unde vorbesc. O să îmi aleg cuvintele mai cu grijă dar nu pot opri trolii. E treaba fiecăruia să gândească pentru el. Nu luaţi de-a gata nimic de pe internet şi dacă vreţi punctul meu de vedere, scrieţi-mi direct

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Paralia Tachinakis Paralia Tachinakis
  Era vremea ca și nenea Bufnici să-și dea self-cancel.
  E pe viroaga eliminării din viața publică de bună-vreme.

  ***, parcă te-a avut invitat la podcastul ăla al lui inept?
  Tare blândă abordarea Pagina De ***... Ce frumos expundem noi dreptul la replică al acestui îngâmfat notoriu.

  Nasul prea sus și realizările mediocre duc la momente ca astea și ador că vine karma și-l anulează atât de suav și natural!

  E plăcut să vezi cum a decăzut de un an încoace și tot mai puțină lume se uită la ce aberează contra cost.

Trimite un comentariu

sus