Skip to main content

PROMOVARE. Schimbări în conducerea Wavemaker. Mihaela Antonescu devine noul CEO al agenţiei

 
PROMOVARE. Schimbări în conducerea Wavemaker. Mihaela Antonescu devine noul CEO al agenţiei

GroupM a anunţat schimbări la nivel de management de top. Astfel, Mihaela Antonescu va fi, din luna aprilie, noul CEO al agenţiei Wavemaker, parte din GroupM.

Publicitate

Wavemaker este parte din GroupM, ce reuneşte agenţiile Mindshare, MediaCom, Wavemaker, Essence, m/SIX şi Xaxis.

Mihaela Antonescu face parte din echipa Wavemaker din 2008 şi are o carieră de peste 26 de ani în industria de media. În prezent, ea ocupă poziţia de Chief Operating Officer Wavemaker, dar va prelua rolul de CEO al agenţiei. Poziţia a fost ocupată, în ultimii 8 ani, de Oana Pădure.

Mihaela Antonescu, noul CEO al agenţiei:

„Voi continua să consolidez tot ceea ce am construit împreună cu Oana şi echipa Wavemaker şi să promovez conceptul după care ne ghidăm, Positive Provocation, în tot ceea ce vom oferi ca servicii, produse, proiecte partenerilor noştri.

Cu siguranţă, atenţia mea va fi orientată, în primul rând, către clienţii agenţiei şi către contribuţia la creşterea business-ului lor, pentru că succesul lor se traduce prin succesul nostru ca agenţie parteneră.” 

În prezent, Oana Pădure a decis să se dedice unui noi capitol în cariera sa: leadership şi team coaching.

Oana Pădure, actualul CEO al agenţiei:

„Dincolo de a fi un expert în media, cu renume în industrie, Mihaela este un om de valoare, care inspiră încredere şi curaj. A preluat rolul de COO în plină pandemie şi împreună am reuşit, într-o perioadă dificilă, să asigurăm în continuare creşterea clienţilor, a agenţiei, să creăm şi să dezvoltăm echipe, noi moduri de lucru şi cultura Wavemaker. Am fost onorată să lucrez alături de ea şi sunt convinsă că Wavemaker îşi va continua ascensiunea cu Mihaela în calitate de CEO.”

 

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus