Skip to main content

HBO Max va produce cu Global Records un talent show în România

 
HBO Max va produce cu Global Records un talent show în România

De la seriale, HBO intră pe un nou teritoriu în domeniul producţiilor locale pentru România. Platforma HBO Max, care urmează să se lanseze din 8 martie în locul HBO GO, va găzdui primul său talent-show. 

Publicitate

Dezvoltat sub denumirea One True Singer, talent-show-ul va fi produs de casa de discuri Global Records, ce reuneşte vedete precum Inna, Carla s Dreams, Antonia, irina Rimes. Producţia va avea premiera pe 1 aprilie, pe HBO Max. 

Despre format: Emisiunea pune în centru tinerele talente. Concurenţii vor trece prin multe provocări pentru a-şi demonstra calităţile vocale, abilităţile de compoziţie, anduranţa fizică şi mentală, talentul de interpretare live şi multe altele.

Marele premiu. Pe parcursul concursului, juriul va avea sarcina de a elimina treptat concurenţii, până când îl vor descoperi pe One True Singer – persoana care va depăşi cu succes toate probele, va evolua şi va reuşi să devină un artist complet, demn de marele premiu – un contract muzical în valoare de 50.000 de euro, la care se adaugă încă 50.000 de euro direct în cont.

Show-ul este creat în colaborare cu Global Records şi „reproduce adevărata călătorie a unei case de discuri pentru a găsi artistul care are totul, un artist desăvârşit: o voce grozavă, voinţa de fier, abilitatea de a compune o melodie sau aceea de a fi un bun dansator, disponibilitatea de a învăţa”.

FOTO. Primele imagini din studioul One True Singer

 Ioanina Pavel, producător:

„Abonatul HBO Max se va bucura de un adevărat spectacol, un festin de muzică, dramă şi pericol, care va da dependenţă încă de la început. Iar, la finalul episodului, din cei 14 tineri pretendenţi la titlul One True Singer, sigur va avea un favorit.

Pe parcursul sezonului, concurenţii vor trece printr-o serie de provocări, una mai complexă decât cealaltă, propuse de experţi din industria muzicală. Sunt teste de perseverenţă şi dedicare, nu doar de voce şi atitudine de star, şi sunt menite să comprime în două luni munca experţilor care pot lucra şi ani să modeleze un talent brut într-un artist complet.”

Johnathan Young, VP Original Productions, HBO:

„OTS este o ocazie cu adevărat unică pentru noi. Un talent show original, conceptualizat de Global Records, producători cu acte-n regulă de hituri şi staruri. Mai mult decât muzica în sine, ce ne-a atras la acest produs a fost autenticitatea lui.

Ne-a fost clar că producătorii de la Global Records au toate datele pentru a face un show de succes. One True Singer este o competiţie. Dar este în acelaşi timp mult mai mult – este o privire rară în culise şi expune multiplele talente şi abilitaţi de care orice tânăr talentat are nevoie ca să devină cu adevărat un artist complet. Iar tinerii cu care pornim la drum sunt impresionanţi! Abia aştept să îi cunoaşteţi!” 

Ştefan Lucian - fondator si CEO Global Records

One True Singer este un concept pe care îl aveam pregătit de ceva vreme, a apărut în cel mai organic mod cu putinţă din exact activitatea noastră de zi cu zi şi din dorinţa de arăta care este parcursul de la un artist talentat la un star. Suntem mândri că am avut ocazia să dezvoltăm şi să producem acest show împreună cu HBO.  

One True Singer reprezintă un veritabil backstage pass, singurul show ce invită publicul în culisele industriei muzicale, pentru a putea vedea şi înţelege pentru prima dată ce înseamnă să fii artist."

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nemo Nemo
    Cam putin 100.000 de euro, in state la un record deal primesti cel putin 500.000 de dolari sau chiar si cateva milioane de dolari.
    Dar sa faca o emisiune din asta e chiar jenant si penibil.
  • Dragos Dragos
    Romanul cand se plictiseste se apuca si comenteaza orice. Nu conteaza despre ce, el oricum le stie pe toate.
  • mark mark
    Trebuia să se lipească Global Records de ceva prin care să-și promoveze artiștii pe bani puțini din partea lor, dacă cu Eurovizionul nu i-a ieșit și au multe Roxene
  • dezinos dezinos
    cam devreme pentru o păcăleală de 1 aprilie

Trimite un comentariu

sus