Skip to main content

VIDEO. La oraş, un nou serial de comedie românesc, produs de Pro TV doar pentru platforma online Voyo

 
Doru, personajul principal din Las oraş, noul serial de comedie produs de Pro TV. Sursa foto: captură Facebook/Voyo.ro
Doru, personajul principal din Las oraş, noul serial de comedie produs de Pro TV. Sursa foto: captură Facebook/Voyo.ro

De pe uliţele din Las Fierbinţi, în jungla urbană de... La oraş. Pro TV îşi intensifică investiţiile în platforma online contracost Voyo prin producerea de conţinut original exclusiv. Serialul La oraş este cel mai recent proiect anunţat.

Publicitate

Producţia locală La oraş face parte dintr-un „şir de producţii noi care susţin intenţia Pro TV de a investi în conţinutul dedicat“, a anunţat compania. 

Andrei Bereandă, Head of Digital Pro TV, pentru protv.ro:

„Creşterea Voyo se numără printre obiectivele Pro TV din acest an. Continuăm să căutăm şi să investim în content original, exclusiv pentru Voyo, pentru a reţine şi creşte baza de abonaţi.

Am investit în conţinut românesc (filme şi seriale), dar şi în producţii internaţionale diverse pentru toată familia: filme, documentare, reality, desene animate.

"La Oraş" vine să completeze oferta Voyo, despre care credem că va fi una generoasă în acest an”.

Ce se întâmplă în La oraş?

Este un serial de comedie ce urmăreşte aventurile lui Doru, un băiat de la ţară care hotărăşte să-şi schimbe viaţa şi să devină curier în Bucureşti.

El vrea să strângă bani ca să se căsătorească cu fata pe care o iubeşte.

Îl lasă în satul natal pe cel mai bun prieten al său, Auraş, şi se mută în capitală cu un văr misterios, Sabin, iar ca ajutor în viitoarea meserie o are pe Deneris, bicicleta cu motor tunată de el.

Încă din prima seară, băiatul se loveşte de realitatea oraşului şi descoperă că Deneris este furată.

Între timp, în sat, Auraş descoperă că Mona, iubita prietenului său, îl înşală, şi decide să meargă să-i spună adevărul. 

Doru primeşte o bicicletă nouă, reuşeşte să se angajeze şi şi trece printr-o serie de întâmplări amuzante ce implică livrările pe care le are de făcut, dar continuă să o caute şi pe Deneris.

În timp ce prietenii lui încearcă să găsească momentul potrivit în care să-l avertizeze, Doru este surprins sărutându-se cu Iarina, noua lui colegă.

Auraş îi spune adevărul, dar băiatul nu-l crede şi pleacă înapoi în sat, unde descoperă că Mona este deja logodită cu şeful ei.

Dezamăgit, află că Iarina a găsit bicicleta, aşa că se întoarce în capitală, unde întreaga poveste ia o cu totul altă turnură.

Platforma Voyo a fost lansată în 2011. Preţul unui abonament Voyo este de 4 euro pe lună (plus TVA) sau 3 euro pe lună (plus TVA) pentru cei care se abonează pe un an. 

Citeşte şi: Poveştile sport.ro, o nouă emisiune pe Voyo, cu legende sportive. Cine este prima invitată


Citeşte şi: Pro TV turează puternic motoarele pentru Voyo. A început să producă conţinut original exclusiv. Un podcast cu Alex Bogdan, primul proiect

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Belovi Belovi
  Se pare ca targeteaza acelasi public slab intelectual care defineste si publicul Las Fierbinti. Ca asta inseamna Romania: televiziunile promoveaza doar subcultura, manele, trap si alte prostii.

  Blegovane, exact ca Antenuta Zero ? Nu zici asta postac antenist ? Subcultura, manele, tral si alte prostii la Marinica Accesati Factorati Miresici Umoristi Stand Zero. Nu zici asta postac bolovan ?
 • Auditul Auditul
  pro tv a ajuns o comedie în sine...una precum serialul ăsta care pare făcut cu telefonul și scris pe genunchi în ziua de filmare

  Tot e lider zi de zi bolovane. Fata de Antenuta Zero care anul 2022 e dezastru in audiente...
 • Firicel Firicel
  Se pare ca targeteaza acelasi public slab intelectual care defineste si publicul Las Fierbinti. Ca asta inseamna Romania: televiziunile promoveaza doar subcultura, manele, trap si alte prostii.
 • Marian Marian
  JK , parerea mea este ca vor avea de pierdut nu cred ca lumea va da buluc sa faca cont pe VOYO , in primavara asa au facut si au pierdut din audienta au avut noroc ca antena a avut o grila mai putin buna , dar in toamna vor avea si ei o grila cu de toate America Expres Chefi la cutite meciurile etc nu stiu daca cei din pro ,procedeaza bine, pe ei ii intereseaza doar bani
 • Lucian Lucian
  Cosmin Selesi va prezenta "Batem Palma?" afirma tabloidele.
 • Soby Soby
  @Valentin, Mâncare pe care se dă la PRO TV în locul lui Măruță cât timp este el în vacanță.
 • ddd ddd
  îndrăzneață Și curajoasă ideea de investiții în platformă și în conținut exclusiv pe platformă o greșeală în schimb este acel avans de o săptămână era mult mai ok un avans de o zi două maxim trei zile și cred că toate produsele astea Premium până va crește platforma pentru un timp ar trebui duseși pe TV mai ales poate după câteva luni de stat exclusiv pe Voyo


  nici măcar umbre nu a reușit să aducă atât de mult abonați pentru HBO pe platformă mie greu să cred că vom găsi foarte curând un serial care să rupă abonamentele fie că se numește Voyo fie că se numește Antena Play Netflix Amazon HBO Max Disney Plus de aia zic după un timp de stat exclusiv pe voi o cred că ar fi bine o parte din aceste produse pentru a recupera investiția și poate Și pentru alte investiții să ajungă cel puțin pe acasă

  am mai spus Pro TV ar trebui să vândă voyo exact cum vinde HBO HBO Max adică la pachet să își poată activa abonatul serviciu direct de pe site ul companiei sale de cablu sau internet și să îi vină în același abonament/factură
 • Valentin Valentin
  @Ana Au încercat să facă ceva cu postul prin emisiunile Femeia alege și Mâncare pe Care dar se pare că nu au reușit nimic din păcate !!
 • Valentin Valentin
  @Soby Era bine dacă redifuza și serialul Ai Noștri pe Acasă TV sau serialul Tanti Florica ! Oricum cred că dacă Acasă TV va redifuza producții Românești va avea de câștigat...
 • jk jk
  Legat de voyo...mai nou pune o perioada de o saptamana intre ce va fi pe platforma si ce va fi difuzat pe tv...ma refer la viitoarele productii de toamna de pe Pro TV,mi se pare stranie aceasta perioada mare,inainte era o zi,in ritmul asta vor da cu un an inainte...
 • Andrei Andrei
  pro tv a ajuns o comedie în sine...una precum serialul ăsta care pare făcut cu telefonul și scris pe genunchi în ziua de filmare
 • Valentin Valentin
  Era bine dacă îl difuza și pe Acasă TV ...!
 • Ana Ana
  Dacă ar investi la fel de mult și în Acasă cum investesc în Voyo...
 • Soby Soby
  Acasă redifuzează serialul Vlad: https://www.tvmania.ro/serial-vlad-online-365903

Trimite un comentariu

sus