Skip to main content

Mircea Dinescu, de la grătar la prompter. Poetul va comenta ultimul jurnal al serii, la Prima TV

 
Mircea Dinescu, de la grătar la prompter. Poetul va comenta ultimul jurnal al serii, la Prima TV

Mircea Dinescu intră, din această seară, în studioul ştirilor de la Prima TV. Rolul lui este de a comenta, în notă personală, ultimul jurnal de ştiri al zilei, de la ora 23.00. 

Publicitate

Astfel, poetul Mircea Dinescu, cel care este realizatorul emisiunii Poezie şi Delicateţuri, va fi invitatul permanent al Ioanei Maria Moldovan la Focus 23.

Ioana Maria Moldovan, prezentator Focus 23:

“Este un plus valoare pe care îl aducem celor de acasă prin prezenţa lui Mircea Dinescu în studio. Vom face o sinteză a ştirilor zilei, explicată şi argumentată de una dintre cele mai cunoscute voci de pe scena publică de la noi.

Focus 23 are misiunea de a informa, de a sintetiza şi de a le aduce informaţia netrunchiată şi corectă telespectatorilor Prima TV”

Mircea Dinescu va comenta ştirile ce se difuzează în fiecare seară, de luni până joi, de la 23.00, la Prima TV.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • de cativa ani bate un vant de usoara demanta prin birourile patronilor de tv din Romanica. Sau o fi ***, ca majoritatea au o varsta. de obicei, scenariul e cam asa: vine un sefut -*** cu cravata, isi baga limba in urechea paroasa a milionarului; "sefu sa incercam ceva ce nu a mai facut nimeni. aducem un poet/analist/***/bucatar/instalator/liderdeopinielaelpescara si ii dam bani multi pt o emisiune format 1 la 1 plina de platitudini, gaz metan si usoare efuziuni intelectuale, ca intelectualii adevarati au cam plecat din tara sau au raposat."Aunci seful simtindu-se provocat pluseaza: "da, bai ***, dar il chemi si la jurnal sa comenteze ca asa se ridica audienta mai ceva ca la Bianca Dragusanu, dupa un 1/2. Seful si *** se pun de acord, poetesul mai incaseaza vreo 2-3 mii si toata lumea e multumita. Pe termen scurt , ca pe termen lung miroase a faliment rapid. Domnilor ptroni, nu mai inventati apa calda, mai bine schimabti sefii sau faceti un brainstorming in curtea proprie. O sa fiti suprinsi ca unii angajati chiar au creier, in ciuda salariilor penibile cu care ii platiti...altfel ne ia dracii pe toti. pe unii la Monaco, pe altii in Salajan...
  • Poate urmează Pândaru sau Negruțiu să comenteze la Jurnalul de seară cu Cosmin Prelipceanu la Digi 24. Cel mai probabil Pândaru, că Negruțiu nu prea vorbește și stă mai mult serios.

    Prelipceanu, Pândaru și Negruțiu sunt prezentatori-vedetă cunoscuți ai României. Postacii și Digi 24-iști îi știu pe Pândaru de la PRO TV.
  • S-a certata cu fana lui, Andreea Berecleanu? Într-un timp, la ea făcea acest lucru (n.r. a comenta știrile). Oare de ce a fost mutat de la 18 la 23??????

Trimite un comentariu

sus