Skip to main content

Negru, după ce Revelionul lui a fost depăşit de Pro TV: După 22 de ani au reuşit să intre în ring şi îi aplaud!

 
Negru, după ce Revelionul lui a fost depăşit de Pro TV: După 22 de ani au reuşit să intre în ring şi îi aplaud!

"Am văzut ieri breaking-news-uri şi zeci de ştiri în care eram subiectul principal", îşi începe Dan Negru textul, după ce Revelionul lui, de pe Antena 1, a fost depăşit în premieră de Protevelionul Pro TV.

Publicitate

"După 22 de ani au reuşit să intre în ring şi îi aplaud", scrie Dan Negru despre Revelionul Pro TV. "Îi aplaud cu fair-play şi îi aştept in ring la anul!", notează Negru.

Cât despre revelioanele de pe celelalte staţii?

Dan Negru: "Anul ăsta cel mai performant revelion cost-rezultat a fost, probabil, România TV, după cum cel mai scump a fost ProTv.  Niciodata in istoria tv nu au existat premii de 10 mii de euro pt telespectatori şi Pro merită felicitat că a găsit resursele financiare!"

Citeşte şi: AUDIENŢE REVELION 2022. Premieră istorică: Pro TV depăşeşte Revelionul lui Dan Negru pentru prima dată în 20 de ani

Citeşte şi: AUDIENŢE Revelion 2022. Peste şapte milioane de români la miezul nopţii! Negru a avut ţara, Pro TV restul. România TV, pe trei

Postarea lui Dan Negru:

Am văzut ieri breaking-news-uri şi zeci de ştiri in care eram subiectul principal şi am promis echipei mele că vin cu o lămurire publică:
26,2 Pro şi 24,2 Antena a fost audienţa reală a Revelionului in toată ţara, pe publicul naţional, de la copii la seniori.

După 22 de ani, e prima dată când liderul televiziunilor, Pro TV, e umăr la umăr cu Revelionul nostru. Îi aplaud cu fair-play şi îi aştept in ring la anul!

În cei 21 de ani, liderul Pro Tv a încercat diferite reţete de Revelioane, de la programe mari de divertisment in studiouri uriaşe, cu zeci de vedete, până la filme sau concerte in pieţe.

După 22 de ani au reuşit să intre în ring şi îi aplaud.

Ierarhia televiziunilor româneşti in timpul anului e: Pro Tv locul 1, Antena si Kanal D împărţindu-si locurile 2/3 pe publicul din toată ţara, nu pe diferite main-targeturi. Perfomanţa echipelor mele in cei 21 de ani e că de pe locul 2/3 am învins mereu liderul !

Anul ăsta cel mai performant revelion cost-rezultat a fost, probabil, România TV, după cum cel mai scump a fost ProTv.  Niciodata in istoria tv nu au existat premii de 10 mii de euro pt telespectatori şi Pro merită felicitat că a găsit resursele financiare!

Eu îi mulţumesc personal lui Gherghe Zamfir care a acceptat invitaţia mea şi a cântat gratuit, fără niciun ban doar din simpla bucuriei a întâlnirii cu românii.
Zamfir a şi avut vârful de audienţă al nopţii !

In orele astea am văzut titluri pe ecrane cu Revelionul lui Negru şi pagini mari in ziare cu faţa mea. Am bătut omicronul. Dar Revelionul nu e despre înfrângeri sau victorii de audienţa tv.

Eu nu vreau sa fiu fericit cu preţul fericirii altuia chiar dacă despre asta e competiţia!

Trăim pe baricade, vaccinaţi/nevaccinaţi , bogaţi/săraci, corupţi/ cinstiti ...

Acu' şi un biet program tv de Revelion împarte!

Am propus, demult,unor colegi de la alte tv, o utopie unică in lume: un Revelion comun, dincolo de orgolii, bani, audienţe. M-am oferit atunci co-prezentator gratis.

Mesajul asta e pentru echipa mea! O echipă bună e cea in care nu ştii cine e şeful! Noi am fost 7 anul asta.

Mulţumesc: Andreea, Dan, Augusta, Daniela, George , Andreas, Carina. Şi mulţumesc Dana şi Claudiu...

21 de ani, an după an, aproape un sfert de secol, am fost o certitudine! Şi e doar începutul!

Oamenii aşteaptă toată săptămâna ziua de vineri, tot anul vara şi toată viaţa fericirea...


Citeşte şi: AUDIENŢE REVELION 2022. Premieră istorică: Pro TV depăşeşte Revelionul lui Dan Negru pentru prima dată în 20 de ani


Citeşte şi: AUDIENŢE Revelion 2022. Peste şapte milioane de români la miezul nopţii! Negru a avut ţara, Pro TV restul. România TV, pe trei


Vezi audienţele Revelionului 2021, aici


Vezi audienţele Revelionului 2020, aici


Vezi audienţele REVELIONULUI 2019, aici


Vezi audienţele REVELIONULUI 2018, aici


Vezi audienţele REVELIONULUI 2017, aici


Vezi audienţele REVELIONULUI 2016, aici


Citeşte şi: Dan Negru: „E ultimul an in care prezint showul cu măşti!”. Disclaimer: Nu spune că pleacă de la Antena 1

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • "cum cel mai scump a fost ProTv"

    Cel mai scump ? Pai, Pepsi a fost peste tot la ProTevelion. Deci, cu siguranta, Pepsi a "bagat" banul gros. Pro TV, poate ceva maruntis.
  • Mare deontolog media mai e si Negru. România e una din puținele tari unde se realizează programe de revelion la tv și unde sunt pusi pe un piedestal toți și toate arătările mondene. Sau unde suntem campioni la televiziuni de pseudo știri. Despre aceste lucruri de ce nu vorbește nimeni?
  • Doar eu am impresia că Dan Negru vrea să se rupă de Antene?
    Declarații contra-Antena1 ca să îl poată da afară, că sigur clauza din contract nu îi permite să plece.

    Să nu mai zic de scandalul cu șefii Antenei când Negru a mers la Kanal D la emisiunea Denisei Rifai

Trimite un comentariu

sus