Skip to main content

EXCLUSIV. Patru directori, patru demisii de la Europa FM. Printre ei Alice Iacobescu şi Toader Păun

 
EXCLUSIV. Patru directori, patru demisii de la Europa FM. Printre ei Alice Iacobescu şi Toader Păun

EXCLUSIV Paginademedia.ro. Plecări de la vârful postului de radio Europa FM. Nu mai puţin de patru dintre directorii de departamente pleacă de la reţeaua FM.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, directorul de programe Toader Păun, unul dintre cei mai vechi oameni din echipă, şi-a depus demisia.

Toader Păun a lucrat la Europa FM încă de când era student. Se întâmpla în urmă cu 17 ani. Înainte, fusese la RFI. 

De-a lungul timpului, până la poziţia de director de programe s-a ocupat de diverse emisiuni şi apoi a coordonat departamentul online.

A fost numit director de programe în toamna anului trecut.

A demisionat de la Europa FM şi Alice Iacobescu, directorul de ştiri al postului de radio, cea care coordona redacţia pe partea informativă.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Alice Iacobescu pleacă în urma unor neînţelegeri cu noul management legate de resursele necesare funcţionării unei echipe de ştiri la un nivel ridicat şi performant.

Alice Iacobescu a venit la Europa FM ca director de ştiri în toamna lui 2019, la scurt timp după ce a plecat de la Digi 24.

Europa FM a rămas şi fără Ana Aneculăesei, directorul de vânzări, dar şi fără Claudia Pascu, manager de reţea.

Schimbările de la vârful Europa FM vin doar la câteva luni de la plecarea directorului companiei, Andrada Burdălescu.

În luna decembrie, Andrada Burdălescu, cea care a condus Europa FM timp de aproape 20 de ani, a părăsit, oficial postul de radio.

În locul Andradei Burdălescu a fost numită Zuzana Haskova, un reprezentant al acţionariatului ceh.

Reamintim că, în 2018, Europa FM a trecut la Czech Media Invest, deţinut de Daniel Křetínský. Grupul Lagardere, care deţinea Europa FM, a vândut operaţiunile radio din mai multe ţări, inclusiv România.


Citeşte şi: Europa FM şi Virgin Radio, nou proprietar. Cine a cumpărat posturile Lagardere


Citeşte şi: Mutare la vârful Europa FM. Postul rămâne fără directorul Andrada Burdalescu. Vine un reprezentant al acţionarului ceh


Citeşte şi: Alice Iacobescu, de la Digi24, la Europa FM


Citeşte şi: SCHIMBARE. Toader Păun, noul director de programe al Europa FM. A fost numit şi un nou şef la marketing. Vine de la ZU
 


Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Pleaca oameni pusi in functii de madam Burdalescu, inainte de "plecare" . Daca o caratoare de hartii e numita manager de retea, inseamna ca nu stiti despre ce scrieti.
  • De ce nu scrieti nimic despre bancile de minat criptomonede gasite la europa fm?
  • Interesant e ca politia a facut o descindere la sediul Europa Fm inainte de plecarea tuturor. Se aude ca povestea e mai mare decat s-ar crede.
  • Acolo s-a coagulat o gasca de activisti politici - pe bune, Iacobescu, Petreanu and comp? - care se erijeaza in jurnalisti. Cata vreme faceau audiente nu i-a deranjat nimeni. Acum, cehii n-au greturi d-astea de activism dambovitean. Discuta pe audiente. Pa si pusi.
  • Păcat ca pleacă Teddy Paun. A colaborat o vreme și cu TVR și a fost super. Bafta!
  • Era și cazul după audientele in scădere din ultima perioada. Cineva trebuie sa își asume asta chiar dacă ei știu ca au făcut treaba buna acolo cu bune intenții. Și dacă nu își asuma, sint înlocuiți. Ceva nu merge in grila EuropaFM și nu știu ce soluție ar putea găsi un director nou. Poate tăieri de costuri și mai putine stiri, din păcate, ca sa mulțumească acționarii. Peste tot in lume merg bine formatele AC sau talk, mult peste CHR uri. In Romania nu funcționează așa deocamdată. Nici Digi nu reușește sa crească in ciuda rețelei și acoperirii f bune. Poate oameni mai noi și mai tineri vor veni cu o alta abordare, e de urmarit.
  • Cehii strică și Europa FM, nu numai Virgin Radio și One World Radio.
  • Păcat de Toader Păun , sper sa se îndrepte spre Digi Fm , se face foarte plăcut și are lucruri bune de spus

Trimite un comentariu

sus