Skip to main content

Pro TV a cumpărat drepturile de difuzare pentru Naţionalele de Handbal şi pentru campionat

 
Pro TV a cumpărat drepturile de difuzare pentru Naţionalele de Handbal şi pentru campionat

Meciurile naţionalelor de handbal ale României, dar şi Campionatele, Cupa României şi Supercupa se vor vedea pe canalele deţinute de Pro TV.

Publicitate

Compania a achiziţionat drepturile de difuzare, iar competiţiile de handbal vor fi live pe canalul TV Pro Arena şi online, pe platforma Voyo.

Până acum, drepturile de difuzare pentru handbal erau deţinute de TVR.

Portofoliul include 150 de meciuri de-a lungul unui an: şase meciuri din campionatul intern de handbal (trei din cel feminin şi trei din cel masculin), meciurile echipei naţionale de seniori feminin şi masculin, patru din meciurile din Cupa României şi cele din Super Cupa României.

Practic, Pro TV a luat drepturile de difuzare atât pentru canalele TV, cât şi pentru platformele VOD şi social media pentru următoarele patru sezoane:

 • 2022-2023
 • 2023-2024
 • 2024-2025
 • 2025-2026

"Suntem încântaţi de interesul românilor pentru handbal. Am primit cu bucurie şi responsabilitate ofertele jucătorilor din piaţa media pentru drepturile de televizare ale sportului nostru", spune Constantin Din, preşedintele Federaţiei Române de Handbal, citat de ProTV.ro.

De cealaltă parte, Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV, spune că:

„Achiziţionarea drepturilor de difuzare a campionatului de handbal pentru următorii patru ani reprezintă un nou pas în angajamentul pe care l-am luat de a dezvolta porfoliul nostru de Sport şi de a le oferi telespectatorilor oportunitatea de a urmări meciurile lor preferate pe canalele noastre.

După EURO, Europa League, Conference League, FA CUP, UFC şi toate celelalte meciuri propuse de-a lungul ultimilor ani şi în rândul celor ce vor urma, handbalul este următoarea noastră invitaţie pentru a conecta Românii care urmăresc Pro TV şi VOYO.

Suntem încântaţi de încheierea acestui parteneriat cu Federaţia Română de Handbal şi suntem convinşi că vor urma rezultate sportive incredibile”, declară Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Gogu, te inseli amarnic. Voyo este platforma de streaming cu cei mai multi abonati din Romania, chiar si peste Netflix.
 • Sunt maxim 100 de mii de abonați pe voyo. Față de 8 milioane la cablu tv(sau dth) . Tot ce face această aplicație va fi să scadă dun audiența protv mai ales daca la toamnă va da emisiunile înainte cu o săptămână față de tv. Ca va fi plin pe site-urile piratate de emisiuni si seriale . Concurența reala in Romania nu sunt platformele de streaming ci site-urile cu filme si seriale si emisiuni piratate. Plus rețelele de socializare , YouTube si jocurile video .
 • Gogule te înșeli.sunt mulți abonați pe Voyo. Daca nu ai timp și nu agreezi publicitatea Disney,Netflix etc sunt o alternativa excelenta pt timpul liber. Oricum viitorul(și prezentul) cam asta e...bazat pe abonamente. Nu mai stai acordat de un program sau operator.
 • Poate ca ar merge difuzate unele meciuri si pe Pro TV,in special in dupa amiezele din weekend cand sunt ori reluari ori filme redifuzate/neimportante
 • Pro TV a cumpărat drepturile de difuzare pentru Naţionalele de Hanbdal şi pentru campionat

  poate handbal nu hanbdal - asa e cand nu citesti ce ai scris.
 • De supărare ca nu pot cumpăra naționala de fotbal , astea mici nu prind , e plin de canale , însă rating mic ha

  Rating mic cum are Antenuta Zero in 2022. Nu postac ?
 • Duminica va fi finala Stand-Up Revolution, la Antena 1: https://www.tvmania.ro/finala-stand-up-revolution-mare-castigator-al-primului-sezon-367371
 • am o curiozitate mai offtopic dar tot legată de Pro pâna la urmă Știe cineva ce se întâmplă cu Monica Dascălu? de la Alexandra Stoian încoace la Andreea liptak Spiridon o prezentatoare nu a mai avut o așa dispariție ciudată
 • De supărare ca nu pot cumpăra naționala de fotbal , astea mici nu prind , e plin de canale , însă rating mic ha
 • Nu înțeleg de ce tot mai scoateți Voyo si alte platforme de streaming la înaintare , toată ziua reclame la ele. In Romania nu prind. Anul trecut piata de streaming a fost in jur de 50 de milioane de euro in toată țara. Împărțit la 12 luni si la câțiva euro pe lună prețul rezultă maxim 3 sau 4 sute de mii de abonați in medie lunar. Sub 5 la suta din cei 8 milioane de abonați la cablu tv. Sa se dubleze in următorii ani si ajunge la maxim 10 la suta. Si in aia 3, 4 sute de mii sunt incluși si aia de pe Netflix , Disney plus, hbo max . Eu cred ca voyo sau antena play au maxim 100 de mii de abonați. O nimica toata. Si la nivel mondial nici Netflix sau Disney plus nu stau asa bine ,nu prea reusesc sa atragă abonați noi. Cine a vrut sa abonat până acum. S-a ajuns la o suprasaturare. Si nu e nici cine stie ce conținut sa te de-a pe spate.

Trimite un comentariu

sus